reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
zdjecia paszczy robione za pomocą i przy pomocy mojej siostry. Ona zaklina dzieci bo pracowała kiedyś w teatrze lalkowym:-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Aha nie wiem czy już pisałam idzie nam druga dolna jedynka już ja czuję pod palcem jak smaruje Wojtkowi dziąsełka żelem:-) przy tym ząbkowaniu ilość kupek nam się zwiekszyła. Nie wiem co prawda jaki to ma zwiazek ale tak to podobno się dzieje u większości dzieci
asia076
Początkująca w BB
Piękny ząbek, gratulacje!!!:-)
Mamusie ząbkujących maleństw - czy Wasze maluchy budzą się częściej w nocy? Mój Marcinek "wołał" jeść w nocy 2 razy, a teraz od kilku nocy budzi się co 2 - 2,5 godziny. I ogólnie stał się bardziej marudny w ciągu dnia. Poza tym nic mu nie dolega, więc myślę, że to może zęby? Nie bardzo mam mu jak zajrzeć do buźki, bo zaraz wysuwa jęzorek i liże moje palce:-)
Mamusie ząbkujących maleństw - czy Wasze maluchy budzą się częściej w nocy? Mój Marcinek "wołał" jeść w nocy 2 razy, a teraz od kilku nocy budzi się co 2 - 2,5 godziny. I ogólnie stał się bardziej marudny w ciągu dnia. Poza tym nic mu nie dolega, więc myślę, że to może zęby? Nie bardzo mam mu jak zajrzeć do buźki, bo zaraz wysuwa jęzorek i liże moje palce:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Superrrrrr!!!!!!! No mamy pierwszy, udokumentowany w dodatku zabek...Swietnie...;-)
reklama