reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

Super - Sylwia jak udało Ci się zrobić te zdjęcia?! Mój nie chce otwierać buźki aby mu tam zajrzeć .... Ale super ząbek już się nie mogę doczakać "mojego" pierwszego ząbka:-D

reklama
Aha nie wiem czy już pisałam idzie nam druga dolna jedynka już ja czuję pod palcem jak smaruje Wojtkowi dziąsełka żelem:-) przy tym ząbkowaniu ilość kupek nam się zwiekszyła. Nie wiem co prawda jaki to ma zwiazek ale tak to podobno się dzieje u większości dzieci:tak:

Piękny ząbek, gratulacje!!!:-)
Mamusie ząbkujących maleństw - czy Wasze maluchy budzą się częściej w nocy? Mój Marcinek "wołał" jeść w nocy 2 razy, a teraz od kilku nocy budzi się co 2 - 2,5 godziny. I ogólnie stał się bardziej marudny w ciągu dnia. Poza tym nic mu nie dolega, więc myślę, że to może zęby? Nie bardzo mam mu jak zajrzeć do buźki, bo zaraz wysuwa jęzorek i liże moje palce:-)

Asia u nas budzenia w nocy niev ma ale za to w dzie co chwila ostre płacze bez powodu i tylko cyc uspokoii bo kołysanie i przytulanie nie pomaga

reklama
łojacie Wojtuś- z Ciebie już prawdziwy mężczyzna!!!!-
Sylwia - fota suuuper!!!!!!!!!!!!

Do góry