reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

reklama
A u nas nie wiem co sie dzieje...Ale moze zaraz sie dowiem bo moj Adam pojechal wlasnie do lekarza z niunia...A mianowicie u nas od jakis 3-4 dni placz nontoper prawie...Ja juz dostaje do dekla od tego placzu,niewyspana jestem...Malej apetyt jakby sie zmiejszyl...hmmmm....Jak mi nie ponoga u tego lekarza to normalnie zeswiruje...Kocham moje dziecko ponad wszystko-zycie oddalabym za nia-ale naprawde teraz to oddalabym ja komus na chociaz pol dnia...Ja juz naprawde potrzebuje od niej odpoczynku...Jeszcze nigdy od urodzenia nie wzial mi jej nikt nawet na 2 godzinki na spacer...

Niunia wrocila...No i kurcze nic jej nie dolega...Lekarz powiedzial mu tak-U dziecka moze byc tak:albo goraczka,albo bol brzuszka,albo ma wzdecia i nie moze zrobic kupki...Bo jak zabki wychodza to tylko bol niby odczowaja w tym momencie gdy sie zab przebija...czyli np jak przez noc sie przebija to boli...Moze i racja...Dalam niuni soczek z marchewki(dawno nie pila) i po pol godz byla kupka...oczywiscie moje dziecko nie zapomialo poplamic nowiuskiej poscieli...;-) Teraz dostala mleko i ladnie zasnela...Mam nadzieje ze pospi troche co dam rade odsapnac i chociaz chwile miec dla siebie...

No temperatury nie ma...Ale po lekarzu(odpukac)jest lepiej...juz nie ryczy...poprostu jest jak dawniej...A o mocz spytam sie 16-stego jak pojdziemy na kolejna kontrole...Aska ucaluj Eliaszka...Kurcze niech szybko zdrowieje...Po raz kolejny utwierdzam sie ze zdrowie najwazniejsze...

Beatko - z tymi kropeczkami to różnie bywa - u nas prześwitują przez dziąsła juz ponad 2 m-ce!!! serio- i nic nie wyszło - jedna dolna jedynka- prześwitują 3 kropeczki, a w drugiej - 2!!! no ale może u ciebie będzie inaczej

Basiu dzis juz jestem pewna ze to zabek bo juz wystaje tak ociupineczke co prawda jedna kropeczka a nie trzy ale przeciez sa nieregularne a zreszta to dopiero 1/5 milimetra chyba hehee

ale i tak moze to potrwac ciekawe ile sie zejdzie zanim bedzie cały
ale juz sie upomniałam u meza o prezent

Beatko- ja wiem że to ząbek- i u Ciebie i u mnie ( a raczej u Oliwki i Karolka)tylko pytanie - ile one tak mogą prześwitywać bez porządnego ruszenia z miejsca...bo u nas jak widac długo :(

reklama
Do góry