reklama
Zębacz dziękuje za komplementy
A ja zauważyłam że wychodzą wtedy kiedy przestaję się przyglądać i sprawdzać - wtedy zaskakują ;-) My mamy podejrzaną dwójkę z prawej na dole ale muszę o niej zapomnieć to pewnie wyjdzie a poza tym cierpienia i marudzenie i potoki śliny...w samym momencie wychodzenia było spokojniej
A ja zauważyłam że wychodzą wtedy kiedy przestaję się przyglądać i sprawdzać - wtedy zaskakują ;-) My mamy podejrzaną dwójkę z prawej na dole ale muszę o niej zapomnieć to pewnie wyjdzie a poza tym cierpienia i marudzenie i potoki śliny...w samym momencie wychodzenia było spokojniej
Heatherek ale ja tez się z tego śmiałam dopóki moja mama nie znalazła w ten sposób pierwszego Karolkowego ząbka - po prostu najpierw słychać a potem dopiero widać!!! jak wyżyna się taka pojedyncza kropeczka to strasznie ciężko ją dostrzec - czy jest już na wierzchu czy jeszcze pod skórką - zwłaszcza że języczek i slina zakłócają widoki
Wojciaszek ma drugi ząbek - lewą dolną jedyneczkę. Testu łyżeczki nie robiłam, ale czuć wyraźnie pod palcem. Wyszedł 10 dni po pierwszym.
Udało nam się zrobić dokumentację fotograficzną, ale widać dobrze na razie tylko pierwszy ząbek, bo ten drugi jest malutki (ale już ostry).
Udało nam się zrobić dokumentację fotograficzną, ale widać dobrze na razie tylko pierwszy ząbek, bo ten drugi jest malutki (ale już ostry).
reklama