Asia 85 u nas wyszły na pół roku, ale objawy były ze trzy miesiące wcześniej...widac było je przez dziąsła, plus ślina, gryzienie wszystkiego, marudzenie...także jak najbardziej moze być i u Ciebie( a raczej malucha) ząbkowanie, a niektórym to wychodzą i w czwatrym i w piątym miesiącu a nawet jeszcze wcześniej sie zdarza...
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Otylko gratulujemy kolejnego zabka!!!!!!
Palina84
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było więc serdecznie was wszystkich pozdrawiam . Mam problem z zębami trzonowymi zwanymi chyba czwórkami z lewej strony wyszły pięknie ale z prawej dzeje sie chyba coś nie dobrego bo od tygodnia dziąsłoa w tym miejscu (na dole i na górze) są poprostu sine wiem że ja to nie boli bo naciskałam ale dwa dni temu w nocy miała tem,perature po czopku znikneła (37,7) i od tamtej pory zaczeła się budzić w nocy czy któraś z was miała podobny problem. Z góry dziękuje za odpowiedzi p;pozdrawiam Paulina z Córcią Mają
Heatherek a jak tam u Matisia?
A z Matisia robi sie niesymetryczny dziurkacz Dolna prawa jedyneczka wylazi sobie powolutku, a do dolnej dochodzi wlasnie .... gorna prawa jedyneczka!!!!! tralalalalala bedzie zgrzytanie
Matiś - gratulacje dziurkaczu
Palina84- u nas też zdarzały się takie siniaki - wylewy w dziąśle jak zęby wychodziły, nie wiem jak przy 4 - nie widziałam, ale przy jedynkach i dwójkach takie mieliśmy, dziąsła "ślicznie" zmieniały kolorki - myślę że to nic strasznego i że ma prawo tak być...
Palina84- u nas też zdarzały się takie siniaki - wylewy w dziąśle jak zęby wychodziły, nie wiem jak przy 4 - nie widziałam, ale przy jedynkach i dwójkach takie mieliśmy, dziąsła "ślicznie" zmieniały kolorki - myślę że to nic strasznego i że ma prawo tak być...
reklama