reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

Asia 85 u nas wyszły na pół roku, ale objawy były ze trzy miesiące wcześniej...widac było je przez dziąsła, plus ślina, gryzienie wszystkiego, marudzenie...także jak najbardziej moze być i u Ciebie( a raczej malucha) ząbkowanie, a niektórym to wychodzą i w czwatrym i w piątym miesiącu a nawet jeszcze wcześniej sie zdarza...

reklama
narzekałam wczoraj, że tylko 4, wracam z pracy, a tu górna prawa dwójka się pojawiła:-D, a więc mamy 5 zęboli

dziewczyny U Nas Dopiero Dzień Po Roczku Zastukała Pierwsz Górna Jedynka Czyli Na Razie Mamy 3 Sztuki :-):-):-) Może Teraz Coś Się Ruszy:-d:-d

Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było więc serdecznie was wszystkich pozdrawiam . Mam problem z zębami trzonowymi zwanymi chyba czwórkami z lewej strony wyszły pięknie ale z prawej dzeje sie chyba coś nie dobrego bo od tygodnia dziąsłoa w tym miejscu (na dole i na górze) są poprostu sine wiem że ja to nie boli bo naciskałam ale dwa dni temu w nocy miała tem,perature po czopku znikneła (37,7) i od tamtej pory zaczeła się budzić w nocy czy któraś z was miała podobny problem. Z góry dziękuje za odpowiedzi p;pozdrawiam Paulina z Córcią Mają

Matiś - gratulacje dziurkaczu :):):)

Palina84- u nas też zdarzały się takie siniaki - wylewy w dziąśle jak zęby wychodziły, nie wiem jak przy 4 - nie widziałam, ale przy jedynkach i dwójkach takie mieliśmy, dziąsła "ślicznie" zmieniały kolorki - myślę że to nic strasznego i że ma prawo tak być...

reklama
Matisiu! Gratuluję!

A u Wojciaszka 10 ząb - prawa górna czwórka do kompletu z dolną. A następne czwóreczki idą tuż tuż.

Do góry