reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

Mateuszek ma 4 zęby ale idzie już dolna trójka i wogóle nie wiem czy tym razem więcej zębów nie wyjdzie odrazu bo i górne 2 i 3 widac że idą chociaż jeszcze się nieodsłoniły

reklama
U nas 25 maja wyszedl 10 zabek!!!!
Byc moze mamy juz wiecej-nie wiem bo od soboty moja niunka na sluzbie u babci:-D ze wzgledu na nasz wyjazd do Anglii:-)

Gratulacje zebacze!!!!:-):-):-)
u nas wykluwaja sie gorne dwojki - 7 i 8 zabek
i chyab cos na dole sie szykuje bo paluszki w kolko w buzi ale jeszce nie zauwazylam..

Kochane cioteczki - dziękujemy za gratulacje :):):)
I...jak to powiedzieć...mamy 11ego :) - sprawcę dzisiejszego ogromnego marudzenia :( obawiam się że noc także może być ciężka - bo to kolejna czwóreczka - na razie dziura w wielce napuchniętym purpurowym dziąśle, a w głębi tego krateru nowiuski zabek :)
Jednak dwójeczki to pikuś przy tych czwórkach...

uściskam :) i mam nadzieje że do piątku marudzenie przejdzie bo głupio tak by było na roczku...niech ten 12 sty na razie poczeka ;)

No dzieciaczki macie czym gryźc. Mateuszek ostatnio strasznie zaczął gryźc chociaż ma zaledwie 4 zęby a boli to okrutnie:no::szok:A jak dobrze pójdzie to będzie miał niedługo 8 zębów bo widzę 4 w natarciu.Anajśmieszniejsze jest jak mu górne jedynki wyszły i je wyczuł to przychodzi do mnie i specjalnie zębami zgrzyta i się cieszy... Okrutny jest... bo ja niecierpię takiego dźwięku aż mi ciary idą:tak::-)

reklama
jejku 12 w trakcie Baśka ale to Karolkowi idzie, u nas ciagle tylko dolne jedynki i połowa 1 górnej:-)

Do góry