reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki!!!

Cześć

Wszystkim "zębaczom" serdecznie gratulujemy :D Dzielne dzieciaczki :)

my cały czas czekamy...
jak bedzie tak jak z kikutkiem to sobie "troche" poczekamy... ;)

reklama
Vertigo ale szybko Wam posżło!! Brawo!

U nas nadal nic!

Orzeszku no właśnie! Napisz nam tu dokładne instrukcje jak postępować z ząbeczkami naszych maleństw!

Orzech pisze:
a mamusiom zycze cierpliwosci przy ich czyszczeniu :)

az sie przerazilam... ::)
jak to "cierpliwosci"... znaczy co ja mam mu z ta japa robic???

... na razie wkladam mu paluch z mokra pielucha i przecieram z resztek zarcia... nie wiem co jeszcze...  ::)

No to dobrze robisz Teddy tylko wazne jest zeby na prawde te zabki dwa razy na dobe byly zupelnie bez zarcia i tego slabo widocznego osadu na nich i w reszcie buziuni.
Pielucha moze jest dobra, nie wiem, nie probowalam, szczoteczki u takiego malucha sama sobie nie wyobrazam, chociaz moze trzeba by sprobowac.
Wazne jest, zeby zetrzec bialy osad z zebow 2 razy na dobe - w jaki sposob jest to obojetne i na pewno bez zadnej pasty do zebow :) sama woda.

luszka pisze:
Cześć

Wszystkim "zębaczom" serdecznie gratulujemy :D Dzielne dzieciaczki :)

my cały czas czekamy...
jak bedzie tak jak z kikutkiem to sobie "troche" poczekamy... ;)
I Ja tez czekam u Kasi pierwszego zebolka.I jakos niespieszno u niej z pojawieniem sie zebolka

A bo miałam ostatnio bardzo niemiłe zdarzenie
Otóz w poniedziałek jechałam na umuwione spotkanie i gdy chciałam wsiąśc do autobusu jedna młoda pani chciała mi pomóc i jak podniosła wóżek do góry to ręka jej njiewytrzymał i wózek sie przechylił i Kasia wypadła na chodnik.Wrzwano kretke i pojechałam do szpitala.Zostałam na obserwacij i zrobiono małej usg i entgen głowy a wyniki niewykazały zadnych zmian.Wypuscili nas na drugi dzien i sknczyło sie tylko na strachu

reklama
Do góry