reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki!!!

Doxa przygotuj się, że na początku może dojść do pogryzień ;D dopóki młody nie załapie, że jednak cycek to nie gryzaczek...mój Igancy parę razy mnie już dziabnął - wyjmuję mu wtedy cycka z buzi i mówię no, no, no - a łotr się cieszy :laugh:

reklama
;) No mój już też próbował ze 2x zrobić sobie gryzaczek i podobnie jak Jazz natychmiast mu wyjmowałam pierś. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle!

OŚWIADCZAM WSZEM I WOBEC, ŻE MAMY PIERWSZEGO PIĘKNEGO ZĄBKA :-) DZISIAJ RANO WYSZŁA LEWA DOLNA JEDYNECZKA :-) HURRRRRRRRRRRRRRA
baby07.gif

gratulujemy zebalka... Tymus zasluzyl na nowa zabaweczke... najlepiej taka, ktora sie fajnie gryzie... ;)

Dziękuję w jego imieniu :-)

Teddy - w związku z wejściem jedną nogą w "dorosłość" mój synio dostał z tej okazji swój pierwszy w życiu telefonik komórkowy ... w sam raz do gryzienia :-)

Ale jest coś co mnie zasmuciło w tym zębolku, a mianowicie to, że wypatrzyła go opiekunka i to ona mnie o tym fakcie poinformowała :-( Jeszcze wczoraj przy kąpieli nic nie było, a rano nagle się pojawił . Szkoda, że ta chwila nie nastąpiła w weekend :-(, ale w sumie i tak się CIESZĘ !!!

to i ja sie pochwale,w ciazgu 2 tygodni doczekalismy sie 4 ząbków naszczescie obylo sie bez dodatkow typu zel lagodzacy :)

m@ł@ - to sporo tych zębolków się nazbierało :-), a przy okazji czy drugi suwaczek jest "autentyczny" ? Bo jeżeli tak to GRATULUJĘ !!!!

reklama
Do góry