reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ząbki!!!

reklama
Tośka gratulacje kolejnych zębochów :)

Ignacemu też idzie trzeci ząb - górna dwójka ::) nieźle będzie wyglądał - mały wampirek - ale to u nas rodzinne - ja też tak dziwnie ząbkowałam :laugh:

Antosiu, gratulacje!!!

Czasami mam wrazenie, ze tylko moje dziecię jeszcze nie ma zębów!?

Orzeszku bardzo dziękuję za dobrą radę mam jeszcze pytanie: Weronika jeszcze je w nocy oczywiście cyka i czy to nie będzie miało wpływu na te ząbki?
Od kiedy dzieci nie jedzą w nocy?

ilonak piers nie jest az tak zla, niedopuszczalne s aw nocy soczki i slodzone herbatki.

Coz nic nie poradzimy jak dzieciaki sie budza i chca jesc, podobno przy piersi to mozliwe, ze beda sie budzic, chociaz nie jest tez powiedziane, ze dzieci na butki i kaszkach bada spaly cale noce.

Wazne jest zeby 2 razy dziennie wyczyscic im te zabiszcza, ktore maja.

Antoninie wylazi druga dwojka! Mloda daje czadu tak, ze wymiekam... Padam na pysk!

Vertigo, trzymam kciuki, żeby wszystko szybko wyszło. Pociesz się, że będzies zmiała z głowy ;)

Igancemy idzie kolejny ząbek - druga dwójka na górze - właściwie idą mu dwie na raz ::) biedulek marudzi i ślini się na potęgę - wydaję mi się, że dwójki idą gorzą tzn. bardziej mu dokuczają

kasiek74 pisze:
Antosiu, gratulacje!!!

Czasami mam wrazenie, ze tylko moje dziecię jeszcze nie ma zębów!?
ha moj maluch ma juz skonczone 7 miechow a zebow nie widac nie slychac, chociaz wczoraj pani doktor tak przed wyjsciem powiedziala ze ma brzydkie dziasla i na zabkowanie idzie ale ja jakos nie zauwazylam zeby sie zmienily, tak wiec czekamy i czekamy i doczekac sie nie mozemy.

reklama
U nas też zębiska idą, bosheee żeby one już wylazły bo wymiękam. ::)
Dawido rykowisko urządza przynajmniej raz dziennie, jak już nie mogę wytrzymać to Virbucol w pupencję, co zdarzyło się już 3 razy w ciągu 4 dni ::)

Do góry