reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ząbki, ząbki.. idą ząbki!!

reklama
DrAsia idziecie jak burza teraz :-) Gratki dla wszystkich nowych szczęśliwych posiadaczy :-)
Pieszczoszka z resztą Laura też :-)

u nas przebiła się lewa dolna 2 i prawa juz też idzie ;-) stan zębiszczy na dzień dzisiejsze : 7 :-)

A moja Basia ma w tej chwili...14 zębów!!! Oszaleć idzie! Właśnie jej się przebiły trójki..(przebite = zaliczone ;) )
Ale mam problem z tym, że ma przebarwienia i jedynki i dwójki górne zaczynają jej się żółte robić. Nie mam pojęcia od czego to jest. Myję jej ząbki, a jednak.. W tym tygodniu wybieram się z nią do stomatologa, zobaczymy co powie..

reklama
gratulacje dla posiadaczy nowych ostrych nabytków!

ja mam wrazenie, ze Laura, Amelia i Tymian będą się ścigać teraz. :-D
Tymszanowi wczoraj przebiła się prawa górna jedyneczka. druga ją goni.
czyli ząbków aktualnie mamy 4 i kilka następnych w natarciu
wyklute: (2 dolne 1-ki, lewa górna 2-ka, prawa górna 1-ka <- ja nie wiem jak one idą :D )
już nie jest tak bezoobjawowo. ale dajemy radę :ninja2: