reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ząbki, ząbki.. idą ząbki!!

Gratuluję nowych zębolków :-)
Marisamm, widocznie idą jak chcą :-D;-)w nosie mają schematy.

U nas jedyny objaw to problemy ze snem... :confused2::dry::errr: Amelii oczywiście, a co za tym idzie moim snem... :-Ddziś np. jesteśmy po 1,5 godzinnej "imprezie" nocnej (kolejnej) od 2.30 - 4.00, (a budzik dzwonił o 4.50 bo dziś wyjątkowo musiałam iść wczesniej do pracy). Impreza udana, łącznie z tym, że tynk odchodził ze ścian :-D a konkretnie dziecko moje zdarło ze śniany naklejki z Biedronki, razem z farbą :-D Kocham moje dziecko :-D:-)

reklama
Ale Wam się rozpędziła dziatwa :-D Stan uzębienia Gabrysiowego to dalej dwie dolne jedynki. Ale spuchło mu coś na miejscu górnej dwójki i maruda się uaktywniła, więc pewnie idzie. Tylko o górnych jedynkach zapomniał :-p

proszę państwa, prosze państwa!
Tymodzilla goni Laurę!
w chwili obecnej znajduje się na drugiej pozycji z 5 zębami (dzisiejszy nowy nabytek: górna jedynka) :rofl2::-D

Yolanta- schematy można sobie w buty wsadzić.
Gabryś skupił się najpierw na produkcji dwójek, nie ma czasu na jedynki! ;-)

Gratuluje kolejnych ząbków :)
U nas obecnie czwórki na tapecie. Juz jedna przebita-jeszcze trzy zostały,dziąsła strasznie suchniętę no i szału przy tym nie ma niestety,marudny strasznie.

reklama
Tymek dogonił Laurę.
mamy 6 zęba. wyszedł wczoraj lub dzisiaj wczesną nocą, bo wystaje kawałeczek.

może teraz trochę odpuszczą te zębole.
potrzebujemy wytchnienia :rofl2::tak:

a stosowałyście Camille przy ząbkowaniu? warto/ nie warto?