reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki, ząbki.. idą ząbki!!

Górna jedynka wyszła małemu 3 dni temu :) Obejrzałam dziś dokładnie tą jego paszczę (bo normalnie to nie da do niej wcale zajrzeć) i aż się za głowę złapałam. Dolne dwójki napuchnięte, że prawie fioletowe, druga górna jedynka chyba wyjdzie na dniach. Pierwsza jedynka która wyszła ładnie wystaje, jednak dziąsełko w tym miejscu wygląda jak zmasakrowane.
Nie dziwie się, że młody od kilku dni nie zje niczego innego poza papką, gryzienie musi go ogromnie boleć:-(

reklama
Gratuluje białych perełek w buźkach :)
U nas chyba czwórki sie będą niebawem przebijac bo już mega napuchnięte dziąsła a Młody marudny jak nigdy

albo Tymodzillii idą następne albo chce mnie wykończyć.
Jęcząca Marta dosłownie! aaaaaaaaaaaaaaa:baffled:

czy zęby bolą jak wychodzą/przebijają się czy jak rosną też?

gratulacje dla wszystkich nowo uzębionych i &&& za tych w kolejce po kły!:cool2:

Laurze wychodzi 3 ząb ale jej np nic nie puchnie ... dziąsła wyglądają normalnie .. jak wychodziły te dwa wczesniejsze też nic spuchnięte nie było :szok:

u Adaśka przy tych z przodu zębach też nie było nic spuchnięte,czwórki to zęby trzonowe,one są płaskie i duże więc dlatego ma spuchnięte. U Nati też tak było,że miała spuchnięte,jej się te zęby nie przebijały tylko rozrywały dziąsło i miała normalną ranę w buzi nic nie chciała jeść,przez kilka dni tylko jogurty i derki typu danonki tolerowała i to tylko z lodówki,mam nadzieje,że u Młodego jakoś łagodniej to będzie. Ja z Nataszkowego ząbkowanie czwórki najgorzej wspominam. Nawet trójki szybko i w miarę łagodnie wyszły a naokoło wszyscy mówili,że kły najgorsze w ząbkowaniu.

reklama