reklama
natalka1704
Fanka BB :)
Kochana bo to pierwsze u nas też tak było jak dolne wychodziły i u wiekszosći tu spokojnie przyjdzie i na was czas ...tylko poczekaj na górne no chyba że traficie do grona rzadkich szcześliwców u których wszystkie ząbki wyjdą bez objawowo
anik.
Mama Krzysia :)
Kurde dziewczyny ja nie wiem o jakich goraczkach wy mowicie! Mala nawet nie dala po sobie poznac ze sie zeby przebijaja
Dolne jedynki wyszły po kilku dniach Marudzenia... a potem szły górne 1 i 2 - czyli cztery zęby naraz. Biegunka, wymioty, płacz - koszmar. Obyś tego nie doświadczyła...
My też nadal bez ząbków... :-)Ale Amelka jest grzeczna, nie marudzi, jest wszystko ok, z tym, że ślini się okrutnie od jakiś 2 tyg... Pediatra twierdzi, że ma rozpulchnione dziąsła, 2 kwadraty (a raczej "buły") na górnych jedynkach - ale to już jakieś 2 miesiące - jak dla mnie to na zęby się nie zapowiada ;-) ale ja się nie znam szczerze przyznaję :-)
Marisamm – wiadomo, każdy powód jest dobry :-)
Jeanta – gratulacje dla Ciebie i Nelusi :-) Masz widocznie szczęście, że mała tak dobrze to znosi :-)
Ja u Kubulka coś tam czuję pod palcem, a tata mi szepnął, że jak wczoraj go karmił to jakby mu coś stuknęło o łyżeczkę, ale za bardzo nic nie widzę, a mały średnio chce mi cokolwiek pokazać.
Jeanta – gratulacje dla Ciebie i Nelusi :-) Masz widocznie szczęście, że mała tak dobrze to znosi :-)
Ja u Kubulka coś tam czuję pod palcem, a tata mi szepnął, że jak wczoraj go karmił to jakby mu coś stuknęło o łyżeczkę, ale za bardzo nic nie widzę, a mały średnio chce mi cokolwiek pokazać.
gratulacje dla nowych zabkow :-) Ja juz sama nie wiem ile idzie nam na raz, na pewno 2 ale moze sie i okazac ze wiecej, bo mam jeszcze kilku podejrzanych. Noc dzis byla ciezka, pobudki z placzem co godzine. Nie za bardzo tez kumam o co chodzi z gryzakami, bo nasz ich uzywa wylacznie w miejscach, gdzie nic sie nie dzieje, w tych rozpulchnionych nie, bo go boli (placze, jak sie przypadkiem tam dotknie)
reklama
anik.
Mama Krzysia :)
postukaj leciutko łyżeczką ;-) to się dowiesz, czy coś wyszło ;-)