reklama
natalka1704
Fanka BB :)
annte gratki
my tez czekamy , dziasla do góry nadal kwadraty i wczoraj i dzis mega ślinotok.
my tez czekamy , dziasla do góry nadal kwadraty i wczoraj i dzis mega ślinotok.
Słuchajcie dziewczyny a co z tymi kwadratami na dziąsłach? W sensie to jakiś żargon :-) czy coś związanego z wychodzeniem zębów? Bo tak czytam już któryś raz o tych kwadratach i za bardzo nie wiem o co chodzi… a czuję, ze mnie coś ważnego omija :-)
natalka1704
kattul no ja tak pisze kwadraty hahaha no bo dziąsła jak sa opuchinete to w miejscu danego zeba pojawia sie taki wypukły kwadracik ,przynajmniej u nas to jest mocno uwidocznione . i stąd wiem które zęby idą .
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
u mnie tez nie ma kwadratów ani nic nie wychodzi najwyżej Będe mieć bezzębną dziewczynke hehe
Pieszczoszka ja się pocieszam tym, że mojemu mężowi pierwszy ząb wyszedł jak miał 10 miesięcy więc młody może ma to po nim. Aczkolwiek czuć już pod palcem jak się mocniej naciśnie lewą dwójkę i jest malutka kropeczka w tym miejscu więc może to już na dniach?
natalka1704
cieszyć sie ze nie maja jak zaczną Wam ząbkować to dopiero będziecie pisać ze szkoda że już nie bezzębne te wasze dzieciaczki jeszcze przeżyjecie to co my ...poczekajcie trochę. mój to dzisiaj maruuuuuuuuuuuda
czas wychodzenia ząbków ma podłoże genetyczne ...kattul a u was dopiero pierwsze ida zeby ???
czas wychodzenia ząbków ma podłoże genetyczne ...kattul a u was dopiero pierwsze ida zeby ???
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
a ja sie pocieszam tym co mi dentystka powiedziała,że im później dziecku wychodzą zeby tym lepiej
reklama