reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ząbki, ząbki.. idą ząbki!!

reklama
Yola gratulejeszyn i tu.:tak: jednak się doczekałaś przed roczkiem, więc tak całkiem po mamusi nie poszedł pan G. ;-)

Ale widac biale juz na dole!! I czuc pod palcem!!! :)
no to u nas podobnie jak u Ciebie, coś już widać, ale w gębuche nie chce teraz dać sobie zajrzeć, trzeba sposobem, a nie zawsze się da.. więc idą...:errr:

Dzis dalam malej normalny kubek tak ze niby miala sie napic i slychac zabka :) takze cos juz tam jest bo tez ciezko zajrzec :p

gratulacje dla nowych zebaczy :-) U nas ida gorne jedynki :szok: Chrzania sie bardziej niz dolne. Dolne sie nijak nie zapowiadaly tylko lubu-dubu kilka godzin marudzenia i oto zabek na wierzchu. A tu najpierw dziasla megalitycznie napuchniete, potem przez caly dzien przezroczyste, na nastepny dzien widzialam w miejscu prawej jedynki "rowek", na trzeci dzien biala kreske, dzis juz czuc zabek pod palcem a kiedy toto sie przebije? :baffled: No i mam stracha przed pogryzieniem piersi :szok:

Kugela: jak ty to robisz ze zagladasz do buziulki i to z takimi szczegolami! Ja tam ledwo moge sie dostac :p i to musze ja niezle rozmieszac zeby zobaczyc :)

reklama
jeanta - przy dolnych zebach nic nie pozwalal obejrzec (dopoki nie wyszly, teraz sie nimi chwali :-)) ale gorne widoczne sa same z siebie - kiedy smieje sie, placze, ziewa, dziwi czemus, pcha zabawki do buzi, slowem - przez pol dnia :tak: