reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki ząbki, czas na Was :)

reklama
Gratulacje dla zębaczków małych:tak: my dalej bezzębne, pełzające -dobrze że włosow chociaż trochę mamy:rofl2: to do babci nieupodobnione:-p

gratulujemy nowych ząbkow. My nadal dwuzebni:baffled: jutro idziemy do lekarza ale z tego co wiem pewnie sie tym nie przejmie...tutaj dziecko jak do trzeciego roku zycia nie ma zebow to jest normalne:szok:po trzecim roku to juz cos nie tak...:wściekła/y::wściekła/y::szok: bez komentarza

Surv, z tego co pisała Roni i co ja pamiętam, to Blu ma 2 ząbki:tak:
Maks, ale masz krokodylą paszczę:szok:Gratulacje:tak:
Pearl, ale czym Ty się denerwujesz? Że Szymek ma 2 ząbki przez tak długi okres czasu? Wg mnie nie masz podstaw do obaw, ale jak masz być spokojniejsza, to odwiedź stomatologa:tak:

Ojoj widzę że tylko Kuba jako rodzynek nie ma uzębienia:baffled::-D

i moja Patrynia też jest jeszcze dziąślaczkiem :tak:. Ale zastanawiam się czy przypadkiem nie zaczyna ząbkować, bo wczoraj wieczorem pojawiła się temperatura 38,5 i opcja "maruda" a do buziaczka za chiny nie chce dać sobie zajrzeć. Dałam jej nurofen na gorączkę, ale noc i tak była poszarpana.
Tak na marginesie, to odkąd się urodziła, to dopiero druga nieprzespana noc!
Poobserwuję ją jeszcze i najwyżej wezwę panią dr żeby ją obejrzała.

reklama
To my się przepisujemy pięterko wyżej, albowiem ścichapęk wylazła druga dwójka:-)

0 zębów:
Lena
Wiki
Tosia
Kuba
Zosia
Ika

1 ząbek
Zuzu
Adaś
Maciuś

2 zęby