reklama
Oli nie zgrzyta zębami No ale jakby miała zgrzytać jak ma tylko 2 dolne jedynki
Także my z zębami daleko w tyle w porównaniu do innych lutowych dzieciaczków. Prawa górna dwójka jest już na zakręcie, ale jeszcze się nie przebiła i pewnie to nie nastąpi w ciągu najbliżych dni, ale już daje się we znaki w nocy częstymi pobudkami
Także my z zębami daleko w tyle w porównaniu do innych lutowych dzieciaczków. Prawa górna dwójka jest już na zakręcie, ale jeszcze się nie przebiła i pewnie to nie nastąpi w ciągu najbliżych dni, ale już daje się we znaki w nocy częstymi pobudkami
mysia23
mama dwójeczki
Konrad nie
Fili też nie zgrzyta..a kiedyś to robił..ufff
No i znamy przyczynę problemów ze spaniem,Kuba ma 10 zęba na górze(trzonowiec).(11 wyczuwalny pod palcem,na górze po drugiej stronie)
Rany, Kubuś rekordzista z tymi zębami!!! GRATULACJE!!!!
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Kasiu jesteś pewna, ze dwójka na zakręcie, a nie górna jedynka? Zwykle to jednak przed dwójkami one się pojawiają, no chyba, ze U Oliwii postanowiły wyjść w innej kolejności;-)Oli nie zgrzyta zębami No ale jakby miała zgrzytać jak ma tylko 2 dolne jedynki
Gratulację dla Kubusia:-)
Miśka, masz rację, pomyliłam się pisząć "dwójka", chodziło mi o prawą górną jedynkę
Dzisiejszej nocy chyba mieliśmy z powodu tej górnej jedynki chyba z 6 pobudek Całe dziąsła czerwone. Pamiętam, że zanim wyszły dolne jedynki, to miałam takie nocki ze 3 tygodnie, więc jeszcze trochę się pomęczymy :-(
Dzisiejszej nocy chyba mieliśmy z powodu tej górnej jedynki chyba z 6 pobudek Całe dziąsła czerwone. Pamiętam, że zanim wyszły dolne jedynki, to miałam takie nocki ze 3 tygodnie, więc jeszcze trochę się pomęczymy :-(
reklama
agusia9915
Matka wariatka
u nas dwójki były długo przed jedynkami:-)Kasiu jesteś pewna, ze dwójka na zakręcie, a nie górna jedynka? Zwykle to jednak przed dwójkami one się pojawiają, no chyba, ze U Oliwii postanowiły wyjść w innej kolejności;-)