reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

reklama
wkladam ale ona wtedy wygina sie i nic nie czuje....oj chyba starzeje sie nawet w palcach czucia nie mam..;-)

a tak w ogole to LAila ostatnio zgrzyta w dzien zebami. czytalam ze to moze byc wlasnie od zabkowania:confused: czy u ktorych z Waszych dzieci jest podobnie? co robic z tym?

Mój Daniel też czasem zgrzyta, ale w ten sposób, że dolne zęby zakłada na górne i wtedy rusza dolną szczęką. W ogóle to strasznie się martwię, bo ma już jakąś wadę, bo te dolne ząbki nachodzą na górne, a nie na odwrót. :-:)-:)-(

wkladam ale ona wtedy wygina sie i nic nie czuje....oj chyba starzeje sie nawet w palcach czucia nie mam..;-)

a tak w ogole to LAila ostatnio zgrzyta w dzien zebami. czytalam ze to moze byc wlasnie od zabkowania:confused: czy u ktorych z Waszych dzieci jest podobnie? co robic z tym?
Kubulek zgrzyta zawsze jak mu idą jakies zęby,wten sposób chyba odreagowuje ból.:tak:

No i znamy przyczynę problemów ze spaniem,Kuba ma 10 zęba na górze(trzonowiec).(11 wyczuwalny pod palcem,na górze po drugiej stronie):-D

reklama
Do góry