reklama
Gosiu te zabki sie jeszcze zejda....ostatnio moja siostra sie tym martwila bo ma tak jej Oliwka....i dentystka powiedziala ze tak jest jak w najlepszym pozadku, poniewaz zabki stale sa z regoly szersze i maja duzo miejsca by sie pomiescic..
Wiem cos o tym poniewaz sama nie mialam przerw a przy wychodzeniu stalych byl problem bo nie chialy sie pomiescic i musialam miec powyrywane stale zeby:-(
Wiem cos o tym poniewaz sama nie mialam przerw a przy wychodzeniu stalych byl problem bo nie chialy sie pomiescic i musialam miec powyrywane stale zeby:-(
Zgadza się, przerwy między mleczakami są jak najbardziej prawidłowe
Oliwce spuchły dziąsła w miejscu górnych jedynek, prawy ząbek jest już tuż tuż. Dziś na wieczór dałam Nurofen, bo pewnie zapowiada się ciężka nocka
Oliwce spuchły dziąsła w miejscu górnych jedynek, prawy ząbek jest już tuż tuż. Dziś na wieczór dałam Nurofen, bo pewnie zapowiada się ciężka nocka
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
HUbek tez ma szczerbolki między górnymi jedynkami, i dolnymi też a górna dwójeczka wychodzi wlasnie jest zaraz przy jedynce
tez slyszałam, ze to dobrze gdy jest przerwa miedzy mleczakami, bo stałe zęby będą miały więcej miejsca i zgryz powinien byc prawidłowy:-)
tez slyszałam, ze to dobrze gdy jest przerwa miedzy mleczakami, bo stałe zęby będą miały więcej miejsca i zgryz powinien byc prawidłowy:-)