reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

Kasiad ja też się martwiłam o SZymka no ale w końcu tego jednego zęba mamy a lekarz mi mówił jak SZymek miał ok 6 miesięcy że to już lada dzień będzie ząbek bo dziąsła czerwone i takei tam brednie i co to lada dzień twało 2 miesiące i nie było żadnej oznaki że to już czas na tą jedyneczkę. więc możę ciebie też zaskoczyć ot tak i już.:tak:

reklama
Mamy górną dwójkę, bez jedynki górnej hihi!! Wreszcie!! Było ciężko!! Bardzo źle to znosił Staś, gorzej niż dolne!! A ja nie wiedzialam że to ząb, bo szukałam jedynek hihi.

Wczoraj wypatrzyłam u Wikusi kolejnego ząbka, górna prawa jedynka. To już trzeci ząbek. Nie obyło się bez płaczu i gorszych nocek:eek:Teraz pewnie kilka dni spokoju , a właściwie nocy i wyjdzie kolejna jedynka u góry:-)

reklama
Wczoraj wypatrzyłam u Wikusi kolejnego ząbka, górna prawa jedynka. To już trzeci ząbek. Nie obyło się bez płaczu i gorszych nocek:eek:Teraz pewnie kilka dni spokoju , a właściwie nocy i wyjdzie kolejna jedynka u góry:-)

Gratulacje dla Wikusi !!:tak:

U nas tez wyrzynaja sie gorne jedynki. I znow dwie jednoczesnie (tak samo jak dolne). Pediatra mowi aby byc teraz dla Milenki wyrozumialym. Milenka nawet wymiotowala przez zabki. Na szczescie to byl tylko jednorazowy incydent.

Do góry