reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
A ja patrzę dzisiaj do pyszczka mojego Potworka i co widzę?? Kolejny ząbek na horyzoncie, tzn. już wylazł .Mamy więc dwie dolne jedyneczki i dwie górne dwójeczki (albo trójeczki, sama nie wiem, bo są dość daleko więc może trójeczki).
W ciągu 10 dni trzy zębiska wylazły.A co najdziwniejsze - co pięć dni wychodzą ;-).15 lipca, 20 lipca i 25 lipca.
No to teraz już będzie Oliwka wyglądac jak idź stąd i nie wracaj.Muszę jej ksywkę zmienić na Wampirek
W ciągu 10 dni trzy zębiska wylazły.A co najdziwniejsze - co pięć dni wychodzą ;-).15 lipca, 20 lipca i 25 lipca.
No to teraz już będzie Oliwka wyglądac jak idź stąd i nie wracaj.Muszę jej ksywkę zmienić na Wampirek
Cynamonka
Fanka BB :)
Czy Wasze dzieci też Was tak gryzą. Jak tylko nie przyuważe to jestem ukąsana.
A propos zębów: mnie od wczoraj tak rąbie żąb że gotowa byłam sama go wyrwać, byle przestał. Poszłam do dentychy, zatruła mi go a dziś ból od nowa, choć nie powinien już. Chyba, że ból promieniował i zatruła nie ten ząb. Coś się ten ból ostatnio na mnie uwziął.
A propos zębów: mnie od wczoraj tak rąbie żąb że gotowa byłam sama go wyrwać, byle przestał. Poszłam do dentychy, zatruła mi go a dziś ból od nowa, choć nie powinien już. Chyba, że ból promieniował i zatruła nie ten ząb. Coś się ten ból ostatnio na mnie uwziął.
nineczka
Cynamonka, współczuję bólu zęba
Hania gryzie, a jak ale na dodatek szczypie I to tak, że mam posiniaczone ręce. Nie mówiąc o tym jak uwielbia łapać za nos (raz rozwaliła mi go do krwi a mojej siostrze pozostała po tej zabawie piękna szrama na nosie).
Hania gryzie, a jak ale na dodatek szczypie I to tak, że mam posiniaczone ręce. Nie mówiąc o tym jak uwielbia łapać za nos (raz rozwaliła mi go do krwi a mojej siostrze pozostała po tej zabawie piękna szrama na nosie).
oliwce gratuluje nowego zebolka
cynamonka kasia wspolczuje bolu zebow to chyba najgorszy bol jaki moze bycwstretne zeby powinny byc wymieniane jak u rekina i wtedy bylby problem z glowy
moj tez lubi skubnac zebiskami ale najlepiej wychodzi mu szczypanie i drapanie podobnie jak u nineczki mam slady na szyi i rekach:-(a i jeszcze uwielbia ciagnac za wlosy najlepiej wychodzi mu to na siostrze jak chwyci nie chce poscic
cynamonka kasia wspolczuje bolu zebow to chyba najgorszy bol jaki moze bycwstretne zeby powinny byc wymieniane jak u rekina i wtedy bylby problem z glowy
moj tez lubi skubnac zebiskami ale najlepiej wychodzi mu szczypanie i drapanie podobnie jak u nineczki mam slady na szyi i rekach:-(a i jeszcze uwielbia ciagnac za wlosy najlepiej wychodzi mu to na siostrze jak chwyci nie chce poscic
sikoreczka79
Gratuluje wszystkim małych zębaczków! Madzia też ma już się czym pochwalic obie dolne jedyneczki, górna lewa dwójeczka i prawa teraz się przekłuła.:-) Ale nie ma lekko. Najpierw ze dwa dni "naręczne", to pierwszy znak nowego ząbka. Potem dochodzi nocne marudzenie i budzenie sie nawet co pół godzinki do cycusia. A jak ząbek się juz przekłuje to ze dwa dni stan podgorączkowy przychodzi. A z sykiem miałam tak lekko...:-( Niedawno mała wymyśliła nową "zabawę": mocno zaciskała zębolki na cycusiu i powoli ciągneła w swoją stronę. Jak tylko pisnęłam, krzyknęłam, czy zrobiłam cokolwiek innego to śmiała się na całego. Na szcęście poskromiłam ją. Pewnego wieczoru gdy nie mogłam jej nakarmic bo tak mocno gryzła, zrobiłam jej kaszki. Po trzech łyżeczkach zaczęła tak strasznie płakac, że dostała swojego cycusia. I wiecie co... już mnie wiecej nie ugryzła!!!;-)
reklama
juust
Zaciekawiona BB
Czytamy ten zębowy post i też się chcemy pochwalić.
Tomek ma już 6 zebortów. Dolne jedynki, górne jedynki i dwójki. Jedynki dolne wyszły razem (już w maju), niedawno pojawiły się trzy górne ząbki (oczywiście też razem wyszły ). Nowym nabytkiem jest dwójka. Ale chyba nie koniec na razie bo się marudzenie zaczyna. A do tej pory obyło się bez żeli i innych znieczulaczy. :-)
Tomek ma już 6 zebortów. Dolne jedynki, górne jedynki i dwójki. Jedynki dolne wyszły razem (już w maju), niedawno pojawiły się trzy górne ząbki (oczywiście też razem wyszły ). Nowym nabytkiem jest dwójka. Ale chyba nie koniec na razie bo się marudzenie zaczyna. A do tej pory obyło się bez żeli i innych znieczulaczy. :-)
Podziel się: