reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki,ah te ząbki...

My mamy juz 7 zabkow (3 na gorze i 4 na dole) i widze ze kolejny zabek nam sie powoli u gory przebija:-) I tez okropnie nie znosze gdy Julka zaczyna zgrzytac zebami:wściekła/y:Az mi ciarki przechodza :/

reklama
gratulujemy nowych zęboli u wszystkich dzieciaczków. ja po przyjeździe do domku ujrzałam u Lili dwa kolejne ząbki. druga jedynka górna i pierwsza dwójka. w sumie 5 zębów...

GRATULUJEMY zabali:-):-)U nas wychodza jak po grudzie.Biedaczek dalej sie meczy.Co do czyszczenia zabkow, ja myje malemu szczoteczka nakladana na palec i przegotowana woda.Mnie nie przeszkadza jak Lol zgrzyta zebolkami, moze dlatego, ze robi to rzadko:-)Ciesze sie nawet, ze odkryl, ze ma zeby:-DGryzie co popadnie, dzis w ostatnim momencie uchronilam nos:-)

Te ząbki u Waszych pociech wyrastają jak grzyby po deszczu :-D U mojej Natusi wychodzi dopiero pierwszy ząbek. Mam nadzieję, że pojawią się wszystkie nim skończy 18-stkę! :-D:-D:-D Zanim nie zaczął się jej pojawiać tej jeden jedyny - uwielbiała mycię dziąsełek :-) Niestety teraz z 1/4 zęba już jest problemik :-(

Iwona u nas było podobnie. po prostu teraz omijaj to miejsce lub bardzo delikatnie myj. dziąsełko jest opuchnięte i boli jak wychodzi ząbek. zobaczysz że za parę dni znów mycie będzie przyjemnością...

dorotak, nie jestes sama, u mojej malej tez nie chca wyrosnac zabki, a meczymy sie juz ladne pare tygodni , miejmy nadzieje ze i my niedlugo zaliczymy do grona uzebionych maluchow:-):-):-)

reklama
Do góry