Gabrysia27
Zaciekawiona BB
Już jestem po zabiegu ponieważ się nie oczyściłam po tabletkach do końca i napisze to poraz kolejny że te tabletki to dla mnie tylko nie potrzeby wysiłek dla organizmu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak uważam, niepotrzebnie się męczyćJuż jestem po zabiegu ponieważ się nie oczyściłam po tabletkach do końca i napisze to poraz kolejny że te tabletki to dla mnie tylko nie potrzeby wysiłek dla organizmu.
Cześć dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie do was ile się krwawi po lyzeczkowaniu?
Ja krwawiłam może 5 dni. Jak zwykły, a nawet bardziej skąpy okres.Cześć dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie do was ile się krwawi po lyzeczkowaniu?
Mnie nie bolał ale krwawienie i plamienie po trwało równo 2 tyg.Dziewczyny, a czy po zabiegu bolał was brzuch? Ja miałam w czwartek, w pt nic w sb trochę bolało, niedziela bardziej, dziś poniedziałek i nadal czuje dyskomfort/lekki ból i nadal plamię. Zwykle nie mam bolesnych miesiączek, czasem pierwszy dzień bardzo boli.
Mnie bolał około 2 dni Chociaż nie był to jakiś mocny ból a plamienie trwało też około 2 tygodni może troszkę ponad.Mnie nie bolał ale krwawienie i plamienie po trwało równo 2 tyg.
Mysle, ze macica się obkurcza stąd te bole
Miałam zabieg łyżeczkowania też w 8 tyg. Puste jajo płodowe. Sam zabieg trwa 15 minut pod pełna narkozą. Tabletki hmm pierwsze wywołały u mnie skurcze bóle mocne ale poronilam na wpol podawano kolejne ale nic nie dawały wiec zrobiono zabieg. Każda kobieta reaguje inaczejCześć.
Pisze z takim zapytaniem iż jutro idę niestety do szpitala ponieważ ciąża obumarła w 8 tygodniu (bliźniacza brak akcji serca)
Pani doktor powiedziała że jutro pójdę dostanę tabletki poronne jeśli nie oczyszczę się sama w środę będzie zabieg lyzeczkowania i moje pytanie brzmi co jest gorszd zabieg czy te tabletki nie ukrywam że boję się tych tabletek bardziej niż zabiegu.