Gabrysia27
Zaciekawiona BB
Oby poszło szybko i sprawnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi badali tylko krew i grupę krwi, bo nie miałam oznaczonej.Dobrze wiedzieć bo nawet nie wiedziałam że mogę o to poprosić i tak właśnie zrobię ale przed tym robią jakieś dodatkowe badania?
A mi nic nie badaliMi badali tylko krew i grupę krwi, bo nie miałam oznaczonej.
Bo nie miałaś zabiegu, w razie łyżeczkowania muszą znać twoja grupę krwi i ogólna morfologię, w końcu to narkoza, być moze trzeba będzie przetoczyć krew itp.A mi nic nie badali
A mi nic nie badali
Aaa rozumiemBo nie miałaś zabiegu, w razie łyżeczkowania muszą znać twoja grupę krwi i ogólna morfologię, w końcu to narkoza, być moze trzeba będzie przetoczyć krew itp.
Jeju to całe szczęście że wszystko w porządku a ból mocny?Ja już po. O 14 dali mi dodatkowe tabletki. Poskakałam trochę, przysiady porobiłam i po 15 wyleciało wszystko. Zabezpieczylam. Jestem po usg i niby wszystko ok ale jeszcze do jutra zostaje
I jeszcze jak można zapytać który Pani miała tydzień?Ja już po. O 14 dali mi dodatkowe tabletki. Poskakałam trochę, przysiady porobiłam i po 15 wyleciało wszystko. Zabezpieczylam. Jestem po usg i niby wszystko ok ale jeszcze do jutra zostaje
Ból do wytrzymania bez przeciwbólowych. Spokojnie, jak wyleci to wszystko i już nie boliJeju to całe szczęście że wszystko w porządku a ból mocny?
11+2I jeszcze jak można zapytać który Pani miała tydzień?