reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawy kwietniowych maluszków :))))

Szminka ja tez zabraniam pilotami sie bawic bo sie boje ze polknie baterie :tak:
no a zamykanie i otwieranie drzwi u nas tez jest ekstra hehe :-D
No a w piaskownicy to napewno sie jeszcze Emilci spodoba i to bardzo ;-)
nikodem lubi siedziec w piachu na poczatku myslalam ze bedzie jadl piach ale naszczecie nie i ladnie sie bawil lopatka itp. :-)
Lubi sobie chodzic po trawce i obserwowac otoczenie i lubi tez sie hustac na takim sloniku.

A i uwielbia zabawe samochodzikami :-)

reklama
Alunia bardzo lubi sie bawic naszymi szachami drewnianymi:-D:-D i w piaskownicy, naszczscie nie je piasku. I wszystkie huśtawki na plcu zabaw tez sa super. A to jest konik bujany ktory ostatnio jej kuplismy, rży i galopuje i Ala go caluje i tuli sie :-D:-D:-D:-D:-D

SZMINKA - napewno z czasem Emilcia przekona sie do piskownicy :tak:
MONICZKA - super sie Alunia prezentuja na koniku :-)
SAMI - Kuba na szczescie tez nie wcina piasku :-D

A Kuba tez lubi hustawki, poza tym nadal misie bardzo kocha, samochodziki, pilki.
Na spacerku wyrywa sie do wszystkich rowerkow, wiec wlasnie zamowilam (pokaze w odpowiednim watku).
Uwielbia pchac wozek.......na spacerze potrafi sie przyczepic do kogos obcego i pchac dzidzie razem z nim :sorry2::-D
No i wlazenie i wkladanie lapek gdzie sie da, glownie tam gdzie nie wolno :baffled:

Monika-bardzo fajny ten konik, a Ala jaka zadowolona:tak:
Sami, Anetka-a Basia niestety je piasek i kamienie:-:)no: Mam nadzieję, że kiedyś jej przejdzie:-p
Szminka-i jak-spróbowałaś jeszcze raz pójść z Emilką do piaskownicy? Przekonała się do piasku i babek?;-)

Basia nie opuści żadnego placu zabaw i żadnej piaskownicy:tak: Jak zobaczy plac zabaw i dzieci to nie możemy przejść obok, bo drze się w niebogłosy:-D A zdjęcie jej z karuzeli graniczy z cudem:-p Dzisiaj zaczęła wchodzić pod górę na takich pniach drewnianych na ślizgawkę-nie pozwalam jej, ale pokazuje różki...:sorry2:

piaskownica dalej :no::no::no:
raczkowanie po innej powierzchni niz beton tez :no::no::no:
chustwaki,schody,krawezniki i wszystko co sie buja oj tak:tak::tak::-D:-)

To Nacia nie lubi huśtawki :szok::-(, choc bujana i przewalana na wszystkie strony lubi być :baffled:. Zabrałam ją kiedyś na plac zabaw i posadziłam w huśtawce, to był ryk, jakby się bała. Ale u nas na hamaku to nawet zasypia. Poza tym, uwielbia zjeżdżalnie, koniki bujane i inne bajery, a do piasku jej nie dawałam, bo jakoś nie było okazji, więc nie wiem, czy je kamienie, ale trawę i kwiatki uwielbia.
Ulubione zabawki Naci to kółka kolorowe, poza tym piłki, które można turlać jak się raczkuje, no i wszystko z szuflad, szafek i co spotka na swej drodze.
A to Nacia na bujanym łabędziu.

Anetko-fajnie, Kubuś reaguje na spryskiwacz-Basia podobnie wciąga powietrze, też jak się na nią dmucha:laugh2::-D A tak na marginesie-ale Kubuś urósł :szok::tak:

reklama
Do góry