reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
kasia zabawka jest faktycznie rewelacyjnaprezent urodzinowy dla mojej malel lobuziary Emilcia nie potrafio jeszzce skakac w gore i w dol ale sama potrafi wejsc i zejsc i radoche ma ogromna-polecam!!!
znalazlam taka sama na alegro wklejam linka
Fisher Price ZEBRA - SKOCZEK - RODEO - super cena! (337330769) IDG - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Fisher Price ZEBRA - SKOCZEK - RODEO - super cena! (337330769) IDG - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
M
m_ktosia
Gość
a to jest wlasnie gymboree, tam gdzie chodzilysmy z moja mala przez 12 tygodni bede szukac czegos takiego w szwe
szminka wasza rodzinka bardzo rozrywkowa, i piesiak biegajacy tu i tam jest cudowny :-)
Madziallenka
Optymistyczna
kasia zabawka jest faktycznie rewelacyjnaprezent urodzinowy dla mojej malel lobuziary Emilcia nie potrafio jeszzce skakac w gore i w dol ale sama potrafi wejsc i zejsc i radoche ma ogromna-polecam!!!
A wiecie co, wczoraj sprawdzłam sobie ceny w stanach tych zabaweczek.. i kurcze tam są o ponad połowę tańsze, ta zebra wychodzi ok. 90 pln !!! Szok !!! Nic tylko kupwoać! I wogóle mają tam duużo fajniejsze zabaweczki!
Np. w walmart: Walmart.com : Fisher-Price Baby Gymtastics Bounce & Spin Zebra : Baby & Toddler Toys
To też jest super jak ktoś ma dużo miejsca: Walmart.com : Fisher-Price Learning Kitchen : Creative Play
M
m_ktosia
Gość
a my ostatnio wrocilismy do prymitywnych rozwiazan ze wzgledu na goszczenie sie i brak zabawek... np
pokrywki po sloikach w kartonie to czad
albo rozne male opakowania
szpulki nitek w roznych kolorach w koszyczku od swieconki tez mialy swoje 5 minut
i kupilam gazetke z dodatkiem- taki ekranik do rysowania gdzie sie wymazuje, takie magnesowe, wiecie, tabliczka do rysowania-- mala swietnie sobie radzi, wie jak zlapac dlugopisik i wymazac to co nabazgrala
no i moj kot jest dla niej zabawka biegajaca
pokrywki po sloikach w kartonie to czad
albo rozne male opakowania
szpulki nitek w roznych kolorach w koszyczku od swieconki tez mialy swoje 5 minut
i kupilam gazetke z dodatkiem- taki ekranik do rysowania gdzie sie wymazuje, takie magnesowe, wiecie, tabliczka do rysowania-- mala swietnie sobie radzi, wie jak zlapac dlugopisik i wymazac to co nabazgrala
no i moj kot jest dla niej zabawka biegajaca
reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
klucze tez u nas na topie a piloty zabraniam ruszacjest duzy opor ale zmierzamy w dobrym kierunkuzamykanie i otwieranie drzwi jest ekstrawlazenie na krzesla i bujanie sie
w piaskownicy nie podobalo sieale mysle ze Emilcia miala zly dzien wiec jak jej sie polepszy to pojdziemy znowu
w piaskownicy nie podobalo sieale mysle ze Emilcia miala zly dzien wiec jak jej sie polepszy to pojdziemy znowu
Podziel się: