reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawy kwietniowych maluszków :))))

moj szkrab ostatnio bardzo chetnie jak sobie siedze np.na kanapie siada mi na stopyobejmuje nogi raczkami i czeka az go zaczne podnosic - cos na wzor hustawki i juz jest super zabawa!!!

reklama
majkam my tez sie tak hustamy:tak::tak::-):-D
Emilcia tez lubi jak buduje jej domek z poduszek,albo jak sie draznimy i zabieramy poduche :tak:

Basia nie lubi się huśtać:szok: Coś jej tam nie odpowiada. Szwagier kupił huśtawkę (taką montowaną w drzwiach), a ona płacze i nie chce się huśtać:baffled: Za to ostatnio jeździ na zabawkach-bierze kładzie jedną zabawkę pod rączkę, drugą pod drugą rączkę i dalej jedzie (ślizga się):-D:-p

mamy za soba pierwsze rysowanie :tak: kupilam specjalne nietoksyczne kredki, mala nie moze sie zdecydowac czy woli je jesc czy rysowac, pierwsze dzielo jest urodze, glownie linie :-D

piosenka ktora spiewam dzis mojej dziewuszce :-)

[SIZE=+1]Kolorowe kredki[/SIZE]wyk. Fasolki
Ref.:
Kolorowe kredki w pudełeczku noszę,
Kolorowe kredki bardzo lubią mnie,
Kolorowe kredki kiedy je poproszę,
Namalują wszystko to co chcę.

Namalują domek i na płocie kota
I wesołe słonko na pochmurne dni
A gdy w kosmos lecieć przyjdzie mi ochota
Prawdziwą rakietę namalują mi.

Kiedy jestem smutny, zawsze mnie pocieszą,
Siadamy przy stole i one i ja.
Malują cudownie, małpkę taką śmieszną,
Słonia na huśtawce i w rakiecie lwa.

Malej wczoraj zrobilam domek z firanek w pokoju komputerowym, wiec ma gdzie sie bawic, jak ja musze pracowac na komputerze:tak::-D
15gec02.jpg

zoizbt.jpg

2a0aslj.jpg

ok24a1.jpg

a wiecie ze dzieci uwielbiaja portfele? :tak:

moja tak sie dzis moim starym rozkrecila uradowana ze az z nim spi w lozeczku :-D rozumie ze to teraz jej i dumnie go nosi a w srodku wizytowki i takie tam pierdulki :blink:

U nas magnesy na lodówce w kształcie różnych owoców też były hiciorem przez jakis czas do póki Maja nie włozyła do buzi magnesa-pomarańczy i nie mogła jej wyciagnąć tak sie wystraszy łam że od razu wszystkie magnesy zniknęły z pola jej widzenia.

Moja córcia niezmiennie lubi włączac i wyłączac światło, bawic się telefonami pilotami ostatnio ma nowe hobby- sprzątanie cały czas prowadzi mnie do miotły chwyta ja i zasuwa po całej kuchni :-)( podpatrzyła to w starszego kolegi), a gdy ja sprzątam w pokoju to mała stoi przy szafce nocnej i wyciera kurze swoja ściereczką, a jaka jest dumna z pochwał że bez niej nie dałabym rady sprzątnąc w domku.Super, rośnie mi mały pomocnik.:-)

reklama
Do góry