reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawy kwietniowych maluszków :))))

u mnie z nowosci to jest statek---zsunelam 2 sofy tak ze w srodku mala sie bawi i oparcia sa naokolo--- czesto wstaje oparta i musze pilnowac aby nie wypadla za burte :sorry2:

i wedkowanie, mam kijaszek, na nim sznurek z takim dynksem i jak mala siedzi to ja nad nia z ta niby-wedka a ta probuje zlapac tak smieszbie ten dynks w usteczka i sobie raczkami pomaga, jak rybke ja mam normalnie na haczyku krzyczac----mam cie! :sorry2:

reklama
Anetko super! A moj synke slyszac ten filmik przestal sie bawic, zamilkl, podniosl glowe i zacza szukac... chyba kolegi do zabawy hihihihi

anetka - masz bardzo sprawnego i wesołego synka......... jak byłam u kolezanki to jej 9.m-ny synek pełzał odpychajac sie przedramienia... nie mówiac o siadaniu z raczkowania... GRATULUJE!

piosenka na dzis :-)

Jedzie pociąg z daleka

Jedzie pociąg z daleka,
Ani chwili nie czeka,
Konduktorze łaskawy,
Zabierz nas do Warszawy!

Konduktorze łaskawy,
Zabierz nas do Warszawy!
Trudno, trudno to będzie,
Dużo osób jest wszędzie.

Pięknie pana prosimy,
Jeszcze miejsca widzimy.
A więc prędko wsiadajcie,
Do Warszawy ruszajcie.

mktosia tylko nie mow ze ty masz te wszystkie teksty piosenek obkute na blache?pametasz jezczcze?
aneta :tak::-D:-):-D:-)gdyby Kubus potrafil szerzej otworzyc buzke to zjadl by pileczke :-D:-D:-Dale porusza sie reelacyjnie...och ja juz sie nie moge doczekac...a u nas teraz na topie gazety,reklamowki,husteczki higieniczne tzn wszystko co szelesci...

reklama
szminia ja jak sobie co przypominam i mi chodzi melodia po glowie to zaraz drukuje z netu i wklejam do Nelkowego spiewnika :tak:

dzis znalazlam kredki i jej rysowalam ilustracje do tych piosenek :cool2:
lubie jej spiewac :tak:

Do góry