reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawy kwietniowych maluszków :))))

kurcze Aneta jaki Kuba silny! tak ładnie mu wszystko idzie:-).....a propo to mam takie same płytki na podłodze w kuchni :tak:

reklama
Dziekujemy Wam kochane za wszystkie mile słowa:-)
W ten sposob wlasnie Kuba rusza sie przez cały dzien....a ja czasem za nim - jak wpadnie mu w oko cos co nie powinno:-D....ma kondycje;-)

Anetko Ali strasznie sie podobal twoj Kuba gaworzyla do niego i sie smiala:tak:;-)
A ja pościagała z neta mnostwo piosenek dla Ali np Fasolki, Natalie i kołysanki i spiewamy sobie lub tańcujemy do muzyczki:-D:tak:

a u nas teraz najlepsza zabawa jest targanie i podjadanie gazety:tak:dam reklame i mam spokoj na bita godz...tak tak bhp mam na uwadze:-Dnic nie zjadla narazie:-pooo i lubi wybierac okruszki z kocyka ktore po ciasteczkach sie uchowaly bardzo dokladnie to robi jak wrobelek po ziarenku i pyk do dziobka:-Daneta a kuba jeszcze nie pelni roli odkurzacza? nie:szok:no to wszystko przed wami;-):-);-)

u nas na topie ostatnio:
  • talerzyki plastikowe z disneyouwskimi postaciami;
  • lyzki z raczka w ksztalcie smoka (fajne do gryzienia);
  • plaskitowe kubki do kawy;
  • roznej wielkosci kartony i kartoniki- przewracanie, uderzanie, wkladanie i wyciaganie roznych rzeczy i zabawek;
  • buteleczki plaskikowe po soczkach
  • ksiazeczke dzis czytalismy, malutka oprocz brania do buzi zaczela przewracac strony i ogladac
  • chodzenie po domu trzymajac mnie za rece i ogladanie wszystkiego do okola
  • rozpakowywanie- np wlasnie mala sie bawi w wyciaganie pieluch z opakowania- dwupaku :sorry2:
  • filmiki z serii baby einstein z rzutnika na sciane....
ciag dalszy nastapi :cool2:

SZMINA - powiedzialabym ze Kuba bardziej robi za "wycieracza niz odkurzacza" :cool2::sorry2::-D.....tak to raczej nie ma co zbierac.....ale gazeta tez bawi sie czesto i ostatnio probowal zżerac jej kawałki:-p

u nas furrore robi pioraca pralka ,
puste plastykowe butelki
blyszczace kosze na smieci
kaloryfery i ich pokretla
stanie przy drzwiach balkonowych i podziwianie tego co sie dzieje na zewnatrz
no o kabelkach i pilce i telefonie nie wspomonajac:-D
a odkurzacz bardzo go intryguje jak stoi w kacie to sie do niego
skrada i dotyka
teraz do wszystkiego jak do raczkuje to obowiazkowo wstaje i sie cieszy:tak:

Ala najbardziej lubi teraz łazic po mieszkaniu i wszsytkiego dotykac. A i skopiowalam po Anetce i kuplam dzis pilke wiec Ala jest przeszczesliwa bo pelza za nia probuje zlapac i dotykac raz chciala ugryzc ale sie nie udalo:-D

reklama
a u nas
butleki plastikowe - obowiazkowo
stanie
wszystko co jest na stole i do czego on SAM moze sobie siegnac
gilganie
no i zabawki przerozne

Do góry