reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawy kwietniowych maluszków :))))

reklama
Milena uwielbia raczkowac, wstawac niestety jeszcze upada wiec cierpi :) w ogole chciałaby juz chodzic :)
Lubi pralkę firany, kable wszystko co szeleści, i zabawki naszej psinki - wkłada je namiętnie do buzi... ehhhh razem sie chowaja, na szczeście Zora jest czysta i zdrowa a od samego poczatku myje jej buzke i raczki, a Mili całą podłogę musi z nią dzielic wiec bakterie maja wspolne... :) Uwielbia tez bajki w mini mini Teletubisie i teledyski o Bebe Lily i Titou wspólnie oglądamy czasem a śpiewamy caly dzien... YouTube - Króliczek TITOU (PL) YouTube - Bébé Lilly - Głupotki po prawej sa jeszcze inne polecam bo wielka frajde maja dzieciaki przy tym...

Ma tez bebenek grajacy i strasznie go lubi i osobiscie polecam zabawki na przyssawki do krzesełka jest wtedy troche spokoju...

Aneta świetny fimik synek i piłka :) widzę że ty też Wrocławianka :cool2:

POozdrowienia dla wszystkich mamusiek i ich dzieciaczkow

O tak MONICZKO - skad ja to znam...Kuba staje przy szafie gdzie pod lustrem są szuflady....łapie sie ich zeby wstac i przegladac sie w lustrze....a przy okazji otwiera szuflade i wyrzuca szaliki, rękawiczki itd:dry:
Inna rzecz ktora go fascynuje to łzasilacz od laptopa......jak zapomne i kabel biegnie po podlodze to od razu sie na niego rzuca i odłącza mi zasilanie:sorry2:
Poza tym w kuchni mam takie 3 otwarte poleczki w meblach...i mam tam poustawiane zamkniete kartony z jego mlekiem.....super jest porozrzucac wszystko po podlodze.....poza tym moja czarna torebka tez jest cool.....tez sie fajnie targa po podlodze.....
Oprocz tego bardzo fajny jest stol ktory byl w tym mieszkaniu i wlasciciele nie chcieli go usunac (taki ktory stoi w pokoju).....strasznie trzeszy i sie rusza....wiec super jest stanac i nim ruszac we wszystkie strony (heheheh moze sie rozleci i przynajmniej wtedy sie go usunie).
Fajne sa tez firanki z drzwi do ogrodka.....mozna sie w nie super pozawijac....
Duze wazony tez sa fajne...jednego juz nie ma bo sie potlukl:cool2:......ale drugi ktory jest - nietlukacy calym szczesciem...bardzo fajnie sie przewraca...
No i extra jest tez mamy telefon.....
A juz najlepsza zabawa to wyjmowanie wszystkich butow i kapci.......kapcie z tego wszystkiego są najsmaczniejsze....

No wlasnie nie duzo...a im wiecej tym lepiej......:-D
Z bardzo udzielajacych sie na forum to chyba tylko ja zostalam:-(....

ja tez ja tez kapcie lubie najbardziej:-):-D.....dzisiaj tatus podlaczyl tel do ladowania i polozyl nisko na szfaeczke wiec zrobilem mu mala karuzelke a co:-):-D.......nas jeszcze bardzo fascynuje pstryczek na podlodze do lampki....stolik jest giciorowaty....szczegolnie gazety ktore leza i trzeba koniecznie zjesc i zniszczyc.....o kontaktach juz pisalismy.......aaaa zapomnialem jeszcze dodac ze super sie wcina fredzelki od dywanu na podlodze..wyrwe je to moze pers bedzie lepiej wygladal hahahah....milenka ja tez lubie kolka od wozka najlepsze sa po bagiennym spacerze:-);-)

reklama
Do góry