reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawy kwietniowych maluszków :))))

Super Aneta!

Ja wczoraj sie usmialam z tego kubka niekapka, bo podtykalam malej go wczoraj pol dnia zeby sie napila a ona nie. I pod wieczor jak bawila sie na macie to postawilam jej ten kubek, tak sobie pomyslalam ze moze skuma. Ja patrze a ona go bierze i tym dziubkiem do buzi :-D:szok:! Fakt ze sie nie napila bo nie jest jeszcze na tyle kumata ze przechyli sobie (soczku tam bylo nie duzo), ale M zaraz ja wzial na kolana i dal jej sie napic to wypila :tak:. Czyli miala ochotke na lyczek soczku.

reklama
Dziewczyny, ja mam chyba sroczkę w domu!!! Synuś ciągnie do wszystkiego, co się świeci - zwłaszcza do łańcuszków, wisiorków.

Poza tym uwielbia... ciągnąć - włosy, sznurki przy bluzach, kable telefoniczne itd.

Za to Natalce podoba się wszystko, co białe, szczególnie firanki, obrusik, no i ... bransoletki i zegarek mojego taty. Smiejemy się z mamą, że ona tak to ciągnie, bo by chciała mieć w domu, więc jej moja mama obiecuje, że jej wszystko da. Mała przekupa.

co do niekapka to Dawid uwaza go za super grzechotke:baffled:, ale o dziwo bieze do buzi, gryzie interesuje sie, a jak mu pomoge i nachyle tak by cos polecialo to mam wrazenie, ze cos tam jakiegos jednego malusiego lyczka chlipnie... Moze sie uda, trening trwa:tak:

A z zabawek to on uwielbia telefon, normalnie gdy rozmawiam z kims przez telefon to on musi co swoje odsapac do sluchawki i pokrzyczec, gdy poznaje glos, a jak mu nie dam to ryk...

No Aneta fajnie Ci sie udalo takie zdjecie zrobic. Ja tez moze sprobuje bo Martyna tez uwielbia takie zabawy. Podrzucanie w gore to jedna z jej ulubionych :-).

anetka - ostrożnie z takim podrzucaniem... u niemowląt mogą występować mikrowsztrząsy... tak samo jest z długą jazda samochodem... nie wiem... teściowa tak mówi.... a zna się... nie jest to jakieś zabobonne gadanie jak Twojej...

reklama
HANIA - ja tez o tym slyszalam....ale to podrzucanie jest dosc delikatne bez zbednego telepania.....nawet na basenie gdzie sa odpowiednio przeszkoleni instruktorzy wprowadzaja wlasnie takie podrzucania delikatne:confused:

Do góry