reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawy kwietniowych maluszków :))))

a mój Maciek przykrywa się pieluchą i próbuje się wygrzebać, a jak mu się uda to ja wtedy mówię a kuku no i on strasznie się brecha:-D

reklama
probowalam z pieluszka na glowke dla zabawy ,, ona jednak nie umie sama zsunac z twarzy, lezala sztywna nie wiedzac o co chodzi....
...ale bawic sie mozna, odkrywam jej buzie i mowie akuku no to sie cos tam usmiecha, ale bez wiekszej podniety...:cool2:

Kuba tez nakrywa się pieluszką , podusią w łózeczku czasem......poza tym podusią bardzo fajnie rzuca sie po całym łózeczku:dry:
A dzis sturlał się z maty....pociągnął ją, przewrocił i sie nia nakrył:laugh2:

m_ktosiu to zamierzone!
najgorsze, ze moj maly uwielbia sie tak bawic, a czasem wstrzymuje oddech - albo mi sie tak wydaje - no i tego sie wlasnie boje.

tzn niczka myslisz ze jak mala sie nie smieje przykryta szmatka na buzi to wcale nie znaczy ze jej sie to nie podoba?
wczoraj znowu probowalam i jest troszke lepiej, mysle ze dzieci lubia jak juz znaja zabawe i sie ona powtarza, dzieci uwielbiaja wiedziec co nastapi :tak:

anetka i dziewczyny czy to znaczy ze dajecie juz dziecku poduszeczke do lozeczka, tzn czy wasze dzieci spia z poduszka pod glowa??? bo wlasnie nie wiem czy to jeszcze nie za wczesnie, ja bym chciala zeby mala umiala sie ubracac na wszystkie strony ...

M_KTOSIU - ta poduszeczka to nie jest taka jak normalne nasze podusie.....ja kupiłam cały komplet poscieli i taka byla w zestawie....ona jest taka całkiem cieniutka cos jak kołderka albo nawet nie, taka prowizorka, w ogole nie podwyzsza główki tak jakby spał bez:blink:...więc ruszac moze sie w każda strone:tak:

Ostatnio Nata upodobała sobie zabawę... gazetą :tak::cool2::laugh2:. Leżała na brzuchu, ja jej podsunęłam "Mamo to ja", a ona zaczeła kartki tak jakoś gnieść, chciała złapać, ale śliskie były, więc sama je trochę pogniotłam, żeby jej było łatwiej. Miała większy ubaw, niż z maty. Tylko trzeba potem ręce umyć, bo tusz jest bleee:tak:;-):szok:.

No i oststnio ją na korki zabrałam, to jeden uczeń się uśmiał, bo złapała za obrus na ławie i ściągała i mu zeszyt się przesuwał i nie mógł pisać.:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
PYSIU - mala czytelniczka rosnie;-)

Dla Kuby najlepsza zabawa obecnie to stawanie na czworaka i bujanie sie w przod i w tyl - oczywiscie tylko chwile tak wytrzymuje.....i przewraca sie na pyszczek czesto....ale nie poddaje sie i w kolko robi to samo:-D
No i czołganie sie do zabawek...klade go na naszym lozku i daję zabawke tak zeby jej nie mogl dosiegnąc.....a on sobie do niej pełza:tak:

Do góry