reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawy kwietniowych maluszków :))))

wczoraj nelka zjezdzala na zjezdzalni, na lezaco ze zlozona pieluszka pod glowa, nie zrobilo to na niej wrazenia :dry:

reklama
mateunio zaczyna kapować i jak mówię cacy mama to wyciąga rączkę na moją twarz i głaszcze............ no może głaszcze................. raczej robi mi operację plastyczną twarzy:-D

A mja Ala krzyczy Mama wyobrazacie sobie normalnie szok a tak mi sie fajnie robie to pwenir jeszce nie swiedomie ale sie juz zczaila ze wtdy przychodze do niej :-D I uwielnbia calowanie normalniw weszedzie a jak kolo cycusiow to sie smieje w glos:-D

Monika to cudownie... u nas nawet zblizonych dzwiekow nieslychac, ale jeszcze jest czas... tak sobie tlumacze he he
U nas muzyczka z telefonu komorkowego idzie w ruch jako ostatecznosc w samochodzie, jak maly zaczyna marudzic i nie idzie go uspokoic.
Butelka z woda jak i po wodzie tez malego fascynuje.
ostatnio tez lubi sobie oczytac, a jak sie fajnie magazyny dra ho ho to dopiero zabawa.

mimo tego ze ogromnie falszuje to spiewam Nel, ona sie wtedy uspokaja, nawet tel kom nie potrzebny, :-D
znalazlam fajna stronke z tekstami i podkladem muzycznym, to mi ulatwia sprawe i jest kupe piosenek z naszym mlodych lat ktorych juz nie pamietamy, same popatrzcie
Piosenki dla dzieci, muzyka midi, grafika, wiersze, kolorowe rysunki... to piosenki dla dzieci
a tutaj macie tez takie dla starszych ktore w zasadzie tez sa fajne dla dziecie bo one przeciez kazdego rodzaju spiewanie lubia Karaoke, midi, teksty piosenek, piosenki polskie...

Czy wasze dzieciaczki tez sie czesto bawia przykrywajac sobie twarz czym sie da - pieluszka, kocem, zabawka?
Zaczynam sie zastanawiac czy to jednak nie grozne. Niby pisza o tym, wiec wydawaloby sie , ze to kolejny etap rozwoju.

reklama
ja tez zauwazylam pare ´razy pieluche na buzi i pomyslalam ze mala nie umie jej sobie zciagnac, nie przypuszczalam ze to tak zamierzone :dry:

Do góry