reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawy kwietniowych maluszków :))))

reklama
Heeeeheeee smieszne te nasze maluszki:-D

A ja zapomnialam wczoraj jeszcze napisac, ze super zabawą jest tez, wstac w lozeczku po przebudzeniu i: powyjmowac, pogniesc i porozrzucac wszystkie pampersy ktore sa w przyborniku zawieszonym na boku lozeczka...a potem przybornik odpiąć i tez wyrzucic.....potem walnąć o podłogę smoczkiem....a na koncu pozrzucac wszystkie przybory toaletowe z komody ktora stoi obok.......wtedy mama napewno szybko przybiegnie:rofl2:

U nas siadanie, siadanie, siadanie. Wieczorem jak mala poloze spac po chwili ona juz zadowolona siedzi i nie ma sie jej na spanie :no:. Tak potrafi przecudowac z godzine i pozniej dopiero pada i spi. I tak co dzien odkad nauczyla sie siadac. I poniewaz opuscilismy jej dno lozeczka siega teraz wszystko z biurka, bo teraz jak dno jest nizej to jej akurat b. pasuje :tak:.

Kasiu to u nas tak jest ze Nikodem zamiast nieraz spac to sie przekreca ciagle na brzuszek i lezy i lezy a potem sie denerwuje bo nie umie sie wygodnie ulozyc do spania a jak go karmie albo przebieram to jest to samo czyli przekrecanie sie na brzuch i ciezko go ubrac a co dopiero nakarmic :eek:
Pampersy, kapcie, kable,gazety tez uwielbia moj synek :tak:moje wlosy to najbardziej az boli.....
czesto sie bawimy w nasladowanie tzn. ja robie rozne miny a on probuje powtorzyc za mna.
A raz kaszlnelam dwa razy to Nikodem tak na mnie popatrzyl i tez probowal zakaszlec :-D

Taaaaak u nas tez wtedy kiedy ma spac..to on zaczyna fikac....najpierw ziewa i trze oczy, a jak wkladam do lozeczka to najpierw obrót, dupka do góry a potem do pionu....wstaje, łapie sie brzegu lozeczka i szarpie tak ze az sicałe lozeczko trzesie i przesuwa:eek:

:-D o jakie milutkie dzieciaczki grzeczniutkie :-)

moja nellie ma w zasiegu z lozeczka parapet okienny a na nim ksiazeczki, a co niech se poczyta jak mama chce jeszcze pospac, byle nie zjesc :sorry2:

buuuu buuuu to moje dziecie przy waszych wypada bardzo slabiutko:-(moze jak ruszy z miejsce to bedzie ciekawiej...dywanu nie mamy,kable ujarzmione,gazety psiak juz zjadl ,nuda totalna nuda!!!musze zapewnic Emilce rozrywke:tak:;-):-D

a narazie bawie sie tak...acha w tle nasza nowa tapetka..

Emilka dawaj do mnie ...pokaze Ci jak sie wchodzi na dolny poziom stolika ...a mame to wtedy az szlak trafia...a fredzekow jest pod dostatkiem podziele sie z Tobą:-);-)ja z jednej Ty z drugiej stronty persa

reklama
SZMINKA - słonko ja to na Twoim miejcu podkreślałabym plusy takiej sytuacji - swięty spokój w duzej dawce:-D Ale jak nie chcesz tak to zapraszam i do mnie...wybierasz sie niebawem w nasze rejony...wiec wiesz....nauczymy Emilke jak sie rozrabia:-p:-D:-p
SMARCIK - widze ze tygrysek tez włazi na półke pod stołem:-D...u nas ta pólka troche wyzej....Kuba sie na niej opiera i wyglada jak "panienka z okienka":cool2:

Acha mam taka sama pomaranczowa doniczke:-)....i jeszcze 4 takie bezowe;-)

Do góry