reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawy kwietniowych maluszków :))))

anetko- to ja mam pomysl moze chcesz na troszke Tygryska maly remoncik z Kubusiem zrobia....zwiedzi troszke swiat.....fajna panienka z okienka .;-):tak::-D:-)buziaczki od cioteczki :rolleyes::rofl:
szminka a Ty sie delektuj spokojem poki masz jeszcze czas...

reklama
urocze sa wasze dzieciaczki :-)

moja malenstwo ostatnio bardzo polubilo taka lapke plastikowa do klaskanie, taka co na imprezach sportowych rozdaja zeby publika robila halas... mam to skads, gdybym wiedziala ze mala tak to sie spodoba to bym sobie wiecej kolorkow sobie zalatwila a tak...:sorry2:

aneta juz czujemy sie zaproszone!!!:tak:
smart cheche tapetka jej sie podoba i pazurkami skrobie wogole to lubi jak sie jej podloze zmienia jest zawascynowana i bada nie tylko raczkami...
mktosia widac ze Nelunia ma ubaw po same pachy :tak:fajnie z tym lustrem moja mala uwilbia sie gapic w piekarnik bo mamy tam taka szybe no i widzi odbicie i sie cieszy jak glupi do sera...myslalam zeby jej lustro stawiac:tak: sie zobaczy...:-D

M_Ktosiu ale Nellinka slodziutko sie usmiecha :-)fajny pomysl z tym lustrem :tak:my niemamy takiego duzego ale tak ja u ciebie Szminka tzn. podobnie bo Nikodem lubie sobie naprzeciw takiej szafki lezec co ma szklane drzwiczki i sie patrzec na siebie i cieszyc :-):-D

A Nikodem od wczoraj ma nowa zabawe :
Siedzi sobie w wozku i rzuca na ziemie zabawke i strasznie bawi go to ze ja cochwilke opuszcza a ja ja podnosze i mu podaje :-pi tak w kolko macieja non stop ja opuszcza i czeka az podam :-)

Ale fajnie...widze ze wszystkim maluszkom podobaja sie lusterka:-D

Ja wklejałam juz chyba kiedys, ale nie wiem czy dokładnie to....tak wiec prosze bardzo:

Mili wyczaiła jak otwierają się szafki..i jak z półek sciągać książki i pudełka... a do tego zjada kartoniki i dalej bawią ją kable...

reklama
dla mateusza też są najciekawsze ... sznureczki, metki, malutkie paproszki... potrafi długo się nimi zająć:-D
sami i jak u ciebie... upuszcza coś i się schyla ja mu podaję bo myślę,ze on chce a on znowu wypuszcza i tak w koło macieja........:-D

Do góry