reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki, zabaweczki

polianna fajna ta zabawka :tak: ciekawe tylko czy nie będzie trudności z łączeniem bo to są takie małe bolczyki :sorry2:

u nas na tapecie... folia bąbelkowa :-D chodzenie po niej i strzelanie nogami, strzelanie paluszkami, zjeżdżanie z kocowej ślizgawki itp. :-)

reklama
Filip już dostał na dzien dziecka zabawki:
- ciuchcię i wagoniki z serii tomek i przyjaciele;
- wóz policyjny.

Sam sobie wybrał. Myślałam jeszcze o edukacyjnych klockach lego, ale wzgardził, więc może innym razem:tak:

smiesznie...u nas identycznie jak u Asi:-D:-) tory+wagoniki (tylko te z ikea) i wóz policyjny:-) nooo wiadomo chłopcy:-D;-)

Dla Marcela to ja nie mam problemu, on ma juz sprecyzowane zainteresowania i wystarczy że kupię mu jakieś auto albo motor i będzie happy:tak: Gorzej z Olivią.....
My z okazji dnia dziecka jedziemy do "koparkowa". Chłopaki będą mogli wsiąść i być operatorami prawdziwej koparki:tak: To im babcia funduje a my pojedziemy dzisiaj do sklepu i Marcel sam sobie wybierze coś:tak:

ja w tamtym tygodniu kupilam kubie taki duzy traktor z przyczepa z mysla o dniu dziecka ale dostal wczesniej (przy okazji siadania na nocnik :-p:-p).
A dzis moja mama kupi mu od nas na pol zjezdzalnie Disney, taka na 2 stopniem, dla dzieci 2+

A tak przy okazji pytanie do mam dzieci majacych zjezdzalnie, jakiej dlugosci slizgi macie???

reklama
Do góry