reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, zabaweczki

a ja jak pisalam wczesniej wybralam dla kuby jeszcze taki namiot, napewno sie ucieszy bo uwilbia sie chowac w puzlle, robic domek z ksiazki (ma taka wielka)
Mam nadzieje ze kolory sa takie zywe jak na zdjęciach. I tak sobie jeszcze pomyslalam ze na plaze tez bedzie fajny (mam plazowy namiot ale takie wiekszy, kupiony normalnie w sklepi, ale duzy roboty przy rozkladaniu i skaldaniu a ten mysle ze bedzie lepszy)
NAMIOT DISNEY DOMEK PRINCESS BOB CARS BARBIE somap (848443545) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
my część prezentu zakupiliśmy dzisiaj w lidlu :-)
Lidl Online
kupiłam salon i kuchnię a moi rodzice pokój dziecięcy ;-)
była jeszcze sypialnia, łazienka ale byłoby za dużo :-p
przytacham duże pudło i zrobię jej po świętach mieszkanko dla figurek :tak:
pamiętam, że jak byłam mała to miałam podobne mebelki i uwielbiałam się nimi bawić :zawstydzona/y:

chciałabym jeszcze coś dokupić i ciągle myślę :sorry:

no kurcze wlasnie znowu te prezenty ja sobie obiecałam że nie bede drogich kupowała ale i tak wyszło hmmm no nie najtaniej :-D
kupilismy mu na urodziny w lidlu taki zestaw majserkowicza sa tam takie duże plastikowe sruby i młotek kask śrubokręty wkręty itp on lubi coś tam sobie odkręcać a pod choinke to kupilismy w ikei takie siedzisko pół okrągłe nadmuchiwane suszarką hehe taka wilka biedronę on lubi się na tym bawić jak do figloraju idziemy
od babci i dziadka juz dostała konia na biegunach co macha ogonem i rży a do tego kolejke drewniana i zestaw bajek z muminkami dostanie od 2 babci to jakies drobiazgi aby cos było bo babcia daje kase na meble do pokoju poza tym to jeszcze od chrzestnego kolejke z nodym i klocki wielki zestaw żeby było co układać a reszta rodziny tez daje kase bo będziemy mu pokoik robić więc w prezencie meble dostanie
[FONT=&quot][/FONT]

a Oliwka na urodziny dostała od chrzesnego maszyne do szycia i tak zapitala ze hoho hihih
dostała lalke sikajaca
od chrzesnej dostała teczke lakarza i kołyske dla lalek
od babci i dziadka pieniazki to jej jakis ubranko kupimy

pod choinke od chrzesnego dostanie sanki
chrzesna juz jej dała toaletke usta maluje bezbłednie
a od dziatków to jeszcze niewiem jedni dali kase to musimy cos kupic moze lampke do pokoju hello kity

Powiem wam że strzałem w dziesiątkę okazała się ciastolina!
Julka ją dostała od mojej cioci ;-) (ciocia jak nie ciocia bo tylko 10lat starsza ode mnie)w połowie grudnia.

Ma taki zestaw: DUŻE WIADRO CIASTOLINA CIASTOKREACJA WIADERKO MAX (797969880) - Aukcje internetowe Allegro

wyciąga to kilka razy dziennie i cuduje na różne sposoby... ;-) wycina zwierzątka, produkuje makarony, wyciska gwiazdki itd...

Nie brudzi i nie klei to rączek, nie wkleja się w dywany, jednym słowem super!

hihi i sama chętnie się z nią tym bawię... :-D

poza tym dostała:
Sporą pralkę, żelazko, łóżeczko drewniane dla lalek, lalkę Natalię która sika, koniki, kocyk, ubranka itd.

Ale jako hit obstawiam ciastolinę! :tak::tak::tak:

stefcia to nasza tak kawę gotowała ale się znudziło ;-) jak widzę, że się krząta po domu i nudzi to daję jej zadanie zaparzenia z cukrem, potem mówię, że gorąca to dmucha, a potem proszę dolewkę i tak w kółko na jakiś czas :-D

reklama
Łukaszowi bardzo spodobały się klocki które ode mnie dostał 500 elementów, ale najbardziej to mu się podoba rozwalanie tego co ja zbuduję:confused::sorry2:

i puzzle piankowe też zajmują go na dłużej:sorry2:
a i dostał garaż trzy poziomowy i bawi się nim nawet chętnie:tak::tak::tak:

a tak przy okazji to mam pytanie - czy wasze dzieciaczki pomagają wam sprzątać zabawki?
Łukasz czasami pomaga a czasami to mówi "mama" i idzie sobie

Do góry