reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki, zabaweczki

a ja jak pisalam wczesniej wybralam dla kuby jeszcze taki namiot, napewno sie ucieszy bo uwilbia sie chowac w puzlle, robic domek z ksiazki (ma taka wielka)
Mam nadzieje ze kolory sa takie zywe jak na zdjęciach. I tak sobie jeszcze pomyslalam ze na plaze tez bedzie fajny (mam plazowy namiot ale takie wiekszy, kupiony normalnie w sklepi, ale duzy roboty przy rozkladaniu i skaldaniu a ten mysle ze bedzie lepszy)
NAMIOT DISNEY DOMEK PRINCESS BOB CARS BARBIE somap (848443545) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
my część prezentu zakupiliśmy dzisiaj w lidlu :-)
Lidl Online
kupiłam salon i kuchnię a moi rodzice pokój dziecięcy ;-)
była jeszcze sypialnia, łazienka ale byłoby za dużo :-p
przytacham duże pudło i zrobię jej po świętach mieszkanko dla figurek :tak:
pamiętam, że jak byłam mała to miałam podobne mebelki i uwielbiałam się nimi bawić :zawstydzona/y:

chciałabym jeszcze coś dokupić i ciągle myślę :sorry:

no kurcze wlasnie znowu te prezenty ja sobie obiecałam że nie bede drogich kupowała ale i tak wyszło hmmm no nie najtaniej :-D
kupilismy mu na urodziny w lidlu taki zestaw majserkowicza sa tam takie duże plastikowe sruby i młotek kask śrubokręty wkręty itp on lubi coś tam sobie odkręcać a pod choinke to kupilismy w ikei takie siedzisko pół okrągłe nadmuchiwane suszarką hehe taka wilka biedronę on lubi się na tym bawić jak do figloraju idziemy
od babci i dziadka juz dostała konia na biegunach co macha ogonem i rży a do tego kolejke drewniana i zestaw bajek z muminkami dostanie od 2 babci to jakies drobiazgi aby cos było bo babcia daje kase na meble do pokoju poza tym to jeszcze od chrzestnego kolejke z nodym i klocki wielki zestaw żeby było co układać a reszta rodziny tez daje kase bo będziemy mu pokoik robić więc w prezencie meble dostanie
[FONT=&quot][/FONT]

a Oliwka na urodziny dostała od chrzesnego maszyne do szycia i tak zapitala ze hoho hihih
dostała lalke sikajaca
od chrzesnej dostała teczke lakarza i kołyske dla lalek
od babci i dziadka pieniazki to jej jakis ubranko kupimy

pod choinke od chrzesnego dostanie sanki
chrzesna juz jej dała toaletke usta maluje bezbłednie
a od dziatków to jeszcze niewiem jedni dali kase to musimy cos kupic moze lampke do pokoju hello kity

Powiem wam że strzałem w dziesiątkę okazała się ciastolina!
Julka ją dostała od mojej cioci ;-) (ciocia jak nie ciocia bo tylko 10lat starsza ode mnie)w połowie grudnia.

Ma taki zestaw: DUŻE WIADRO CIASTOLINA CIASTOKREACJA WIADERKO MAX (797969880) - Aukcje internetowe Allegro

wyciąga to kilka razy dziennie i cuduje na różne sposoby... ;-) wycina zwierzątka, produkuje makarony, wyciska gwiazdki itd...

Nie brudzi i nie klei to rączek, nie wkleja się w dywany, jednym słowem super!

hihi i sama chętnie się z nią tym bawię... :-D

poza tym dostała:
Sporą pralkę, żelazko, łóżeczko drewniane dla lalek, lalkę Natalię która sika, koniki, kocyk, ubranka itd.

Ale jako hit obstawiam ciastolinę! :tak::tak::tak:

stefcia to nasza tak kawę gotowała ale się znudziło ;-) jak widzę, że się krząta po domu i nudzi to daję jej zadanie zaparzenia z cukrem, potem mówię, że gorąca to dmucha, a potem proszę dolewkę i tak w kółko na jakiś czas :-D

reklama
Łukaszowi bardzo spodobały się klocki które ode mnie dostał 500 elementów, ale najbardziej to mu się podoba rozwalanie tego co ja zbuduję:confused::sorry2:

i puzzle piankowe też zajmują go na dłużej:sorry2:
a i dostał garaż trzy poziomowy i bawi się nim nawet chętnie:tak::tak::tak:

a tak przy okazji to mam pytanie - czy wasze dzieciaczki pomagają wam sprzątać zabawki?
Łukasz czasami pomaga a czasami to mówi "mama" i idzie sobie

Do góry