reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, zabaweczki

reklama
paszczak sobie nic nie wybrał :no:
w ramach dnia dziecka zabierzemy mała do kinder planety niech się wyhasa - ale najpierw t. musi wziąć urlop :sorry2:

szczerze powiem, że liczyłam na odpowiedzi mam córeczkowych ;-)

paula możesz mi wkleić jeszcze raz linka do hulajnogi julci? jesteś z hulajnogi zadowolona? jest stabilna? dobrze się trzyma tzn. czy się nie rozklekotała? :-p

uuu Kata to mi dałaś zadanie... :szok::-D
Mam coś w podobie do tej Hulajnoga trójkołowa,świecą koła hamulec (1174967787) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Jeszcze jeździ więc nie wiem co napisać. Trzy latek nie szanuje takich sprzętów więc jest pizgana o chodnik kilka razy dziennie, nic się nie rozsypało, no kółka nie wiem czy świecą... w dzień nie widać... :-D ale dzwonek działa ;-):-D generalnie po takim czasie katowania dobrze wygląda...:tak: Mogę polecić... :-)

Mam jeszcze taką do sprzedania w garażu :-D:-D nie śmigana bo dziecko wolało tą z niższej półki... wrrrr!!!!
http://aukcjewp.wp.pl/item1161915840_hulajnoga_3_kola_milly_mally_sporty_3_kolory_w_wa.html

Ostatnia edycja:
Taką jak wkleiłaś kupiłam chrześnicy chyba na 2-gie urodziny i się złamała ta plastikowa podstawa po tygodniu... :eek: kasa w błoto... dlatego powiedziałam że już plastiku nie kupię ;-)
Oby wam służyła ;-)

koleżanki córa waży 30 kg i hulajnoga śmiga mimo, że obciążenie do 20 kg ;-)
te po 20-30 zł owszem, tandeta ale ta jest sprawdzona :tak:

reklama
właśnie przyszła i t. skręcił. jest super! polecam!
plastik się nie złamie bo pod spodem idzie metalowe wzmocnienie :tak:
mała przeszczęśliwa :-)
jeszcze mówi do skręcającego hulajnogę taty: świetnie sobie radzisz tata! :szok::-D

paula to co ona z nią robiła?! :szok: ja oglądałam te tanie u nas w sklepie na żywo - nie skomentuję jakości wykonania, nie ma porównania do tej spokey ;-)

Do góry