reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki, zabaweczki

reklama
paszczak sobie nic nie wybrał :no:
w ramach dnia dziecka zabierzemy mała do kinder planety niech się wyhasa - ale najpierw t. musi wziąć urlop :sorry2:

szczerze powiem, że liczyłam na odpowiedzi mam córeczkowych ;-)

paula możesz mi wkleić jeszcze raz linka do hulajnogi julci? jesteś z hulajnogi zadowolona? jest stabilna? dobrze się trzyma tzn. czy się nie rozklekotała? :-p

uuu Kata to mi dałaś zadanie... :szok::-D
Mam coś w podobie do tej Hulajnoga trójkołowa,świecą koła hamulec (1174967787) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Jeszcze jeździ więc nie wiem co napisać. Trzy latek nie szanuje takich sprzętów więc jest pizgana o chodnik kilka razy dziennie, nic się nie rozsypało, no kółka nie wiem czy świecą... w dzień nie widać... :-D ale dzwonek działa ;-):-D generalnie po takim czasie katowania dobrze wygląda...:tak: Mogę polecić... :-)

Mam jeszcze taką do sprzedania w garażu :-D:-D nie śmigana bo dziecko wolało tą z niższej półki... wrrrr!!!!
http://aukcjewp.wp.pl/item1161915840_hulajnoga_3_kola_milly_mally_sporty_3_kolory_w_wa.html

Ostatnia edycja:
Taką jak wkleiłaś kupiłam chrześnicy chyba na 2-gie urodziny i się złamała ta plastikowa podstawa po tygodniu... :eek: kasa w błoto... dlatego powiedziałam że już plastiku nie kupię ;-)
Oby wam służyła ;-)

koleżanki córa waży 30 kg i hulajnoga śmiga mimo, że obciążenie do 20 kg ;-)
te po 20-30 zł owszem, tandeta ale ta jest sprawdzona :tak:

reklama
właśnie przyszła i t. skręcił. jest super! polecam!
plastik się nie złamie bo pod spodem idzie metalowe wzmocnienie :tak:
mała przeszczęśliwa :-)
jeszcze mówi do skręcającego hulajnogę taty: świetnie sobie radzisz tata! :szok::-D

paula to co ona z nią robiła?! :szok: ja oglądałam te tanie u nas w sklepie na żywo - nie skomentuję jakości wykonania, nie ma porównania do tej spokey ;-)

Do góry