reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki, zabaweczki

a my kupilismy małej ta tablice i super pomysł poprostu strzał w 10:)) mała zachwycona

dostała kaske na urodziny i swieta od babci -T mamy to kupilismy jej odkurzacz i naczynie( filizanki patelnie z jajkiem hihih i sztucce i talerzykia i czajnik i dzbaneczek) no to naczynia super zadowolona najbardziej z patelni z jajem hihihihi chodzi i mówi mama jajo?
odkurzacz narazie na boku ale sie interesuje
DUŻY ODKURZACZ NA BATERIE - JAK PRAWDZIWY (816060438) - Aukcje internetowe Allegro

zdecydowliamy ze na urodziny kupimy jej stoliki i krzesełko( mielismy teraz ale z braku kasy
musimu przełozyc)
a pod choinke kuchnie
SMOBY KUCHNIA ELEKTRONICZNA TEFAL Cheftronic tanio (811113702) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Elcia ta kuchnia jest swietna, wydaje dzwięki, zapala sie swiatlo w piekarniku, Ma taka kuby siostra ta Majka i jak pojedzie to ciagle sie tym bawi :-D:-D:-D, otwiera zamyka i mowi swiatlo (troche to brzmi inaczej ale nie umiem napisac jak on to mowi :-))

a ta kreda z tej tablicy sie nie sypie?? jak tak zachwalacie to moze i ja sie skusze :tak:

JUTRZENKA wiesz co powiem ci ze az tak sie nie sypie hmmmmmm na dole pod tablica jest taka listewka i tam sie kreda zbiera ale na podłodze jeszcze nie widziałam od soboty dzis mazała cały dzien i nic a jak sciera gabka tablice to sie niepyli i nie kurzy no mówie u nas to strzał w 10

Stefanka chyba Gaya ma taki skuterek na akumulator, co sie nozka naciska i jedzie. Jak sie to sprawdza dla takich maluchow, polecalabys??? Ja prawie sie zdecydowalam kupic Kubie taki motorek policyjny ale chcialabym uslyszec opienie uzytkownika (badz jego opiekuna jak uzytkownik sie nie wypowie ;-))

o cos takiego bym chciala (jeszcze nie wiem ktory dokladnie model ale cos takiego)

Kasia i jak z tym traktorem, patrzylas u sasiada ;-):-)

kreda jednak sie trche sypie :) a co do skutera to G ma gaz w raczce i mimo tego ze juz wyrosla z niego to zawsze jak garaz otwarty biegnie i chce na niego wsiadac.czyli baarddzoo
polecam!

Stefcia dzieki, tylko teraz sie zastanaiwam, czy to nie za pozno, piszesz ze Gaya wyrosla, i tak mysle ze dla kuby nie bedzie za malo ten skuter. No chyba ze masz mnijeszy niz te co ogladalam. Hmm juz sama nie wiem.
Wacham sie miedzy motorem a tramwajem.

Jutrzenko-to może ja Ci trochę pomogę....u moich sąsiadów w garażu stoi taki motorek policyjny na akumulator....tylko że rozwalony-kiedyś jak pomagaliśmy sąsiadom to go Kuba wylukał i chciał żeby mu wyciągnąć....no to sąsiad mu dał do posiedzenia-bo nic już nie dało sie innego zrobić-tylko siedzieć-zgubili gdzieś akumulator....powiem tak....motorek jest mały....teraz jakby się Kuba wpakował na niego w zimowych ubraniach to cieżko miałby sie ruszać -a na wiosnę to nie wiem czy Twój Kuba nie wyrósł by z niego????nie wiem do ilu kg.on jest.....???
oni mają coś podobnego.....tylko właśnie gaz jest w rączce nie w podnózku
!!SZOK! WYPRZEDAŻ MOTORKÓW_3_KOLORY-HIT CENOWY!! (807675070) - Aukcje internetowe Allegro
wiesz...takie motorki miały być w carefurze ......

a nad jakim tramwajem się zastanawiasz????

reklama
Do góry