reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, zabaweczki

reklama
Kata-pewnie że pamiętam :-):tak:-no fajne to było.

a my się zastanawiamy nad rybką żywą-byliśmy u znajomych i Kuba jak zahipnotyzowany siedział przed kulą z bojownikiem i się patrzył-i wołał "iba":-)
zrobiłam już krok w tej sprawie i przeszłam się do zoologicznego-takie bojowniki są w granicach 10zł. (kurcze a jakie biedaki-pozamykane siedzą w kubeczkach takich jak do kawy):-(

kasia bo dwa samce bojowniki w jednym akwarium to zły pomysł :-)
akwarium owszem ale u kogoś ;-) mnie nie chciałoby się dbać :no:
mój brat zapaleniec więc może go namówię :-p

O akwarium wcale nie trzeba szczególnie dbać ;-) Jak jest dobry filtr i odpowiednie specyfiki wlane do wody to wystarczy je codziennie karmić. U nas rybki mają sprzątane raz w roku, lub raz na pół. :tak:
Co innego kula. Tu nie włożysz filtra i trzeba częściej... ;-)

Teraz niestety zabrakło nam miejsca na akwarium i postawiłam je na parapecie. Niestety słońce pozostawia po sobie ślad w postaci glonów. Chyba oddam tacie rybki a akwarium wróci jak drobimy szafki w kuchni... :sorry::tak:

Co do prezentów u nas będą bardzo praktyczne ;-) co by miejsce oszczędzić :-)

Kasia Aga pisze o Misiach bo wkleiłaś tylko jedną stronę gazetki :p

reklama
Do góry