reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, zabaweczki

a my kupilismy małej ta tablice i super pomysł poprostu strzał w 10:)) mała zachwycona

dostała kaske na urodziny i swieta od babci -T mamy to kupilismy jej odkurzacz i naczynie( filizanki patelnie z jajkiem hihih i sztucce i talerzykia i czajnik i dzbaneczek) no to naczynia super zadowolona najbardziej z patelni z jajem hihihihi chodzi i mówi mama jajo?
odkurzacz narazie na boku ale sie interesuje
DUŻY ODKURZACZ NA BATERIE - JAK PRAWDZIWY (816060438) - Aukcje internetowe Allegro

zdecydowliamy ze na urodziny kupimy jej stoliki i krzesełko( mielismy teraz ale z braku kasy
musimu przełozyc)
a pod choinke kuchnie
SMOBY KUCHNIA ELEKTRONICZNA TEFAL Cheftronic tanio (811113702) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Elcia ta kuchnia jest swietna, wydaje dzwięki, zapala sie swiatlo w piekarniku, Ma taka kuby siostra ta Majka i jak pojedzie to ciagle sie tym bawi :-D:-D:-D, otwiera zamyka i mowi swiatlo (troche to brzmi inaczej ale nie umiem napisac jak on to mowi :-))

a ta kreda z tej tablicy sie nie sypie?? jak tak zachwalacie to moze i ja sie skusze :tak:

JUTRZENKA wiesz co powiem ci ze az tak sie nie sypie hmmmmmm na dole pod tablica jest taka listewka i tam sie kreda zbiera ale na podłodze jeszcze nie widziałam od soboty dzis mazała cały dzien i nic a jak sciera gabka tablice to sie niepyli i nie kurzy no mówie u nas to strzał w 10

Stefanka chyba Gaya ma taki skuterek na akumulator, co sie nozka naciska i jedzie. Jak sie to sprawdza dla takich maluchow, polecalabys??? Ja prawie sie zdecydowalam kupic Kubie taki motorek policyjny ale chcialabym uslyszec opienie uzytkownika (badz jego opiekuna jak uzytkownik sie nie wypowie ;-))

o cos takiego bym chciala (jeszcze nie wiem ktory dokladnie model ale cos takiego)

Kasia i jak z tym traktorem, patrzylas u sasiada ;-):-)

kreda jednak sie trche sypie :) a co do skutera to G ma gaz w raczce i mimo tego ze juz wyrosla z niego to zawsze jak garaz otwarty biegnie i chce na niego wsiadac.czyli baarddzoo
polecam!

Stefcia dzieki, tylko teraz sie zastanaiwam, czy to nie za pozno, piszesz ze Gaya wyrosla, i tak mysle ze dla kuby nie bedzie za malo ten skuter. No chyba ze masz mnijeszy niz te co ogladalam. Hmm juz sama nie wiem.
Wacham sie miedzy motorem a tramwajem.

Jutrzenko-to może ja Ci trochę pomogę....u moich sąsiadów w garażu stoi taki motorek policyjny na akumulator....tylko że rozwalony-kiedyś jak pomagaliśmy sąsiadom to go Kuba wylukał i chciał żeby mu wyciągnąć....no to sąsiad mu dał do posiedzenia-bo nic już nie dało sie innego zrobić-tylko siedzieć-zgubili gdzieś akumulator....powiem tak....motorek jest mały....teraz jakby się Kuba wpakował na niego w zimowych ubraniach to cieżko miałby sie ruszać -a na wiosnę to nie wiem czy Twój Kuba nie wyrósł by z niego????nie wiem do ilu kg.on jest.....???
oni mają coś podobnego.....tylko właśnie gaz jest w rączce nie w podnózku
!!SZOK! WYPRZEDAŻ MOTORKÓW_3_KOLORY-HIT CENOWY!! (807675070) - Aukcje internetowe Allegro
wiesz...takie motorki miały być w carefurze ......

a nad jakim tramwajem się zastanawiasz????

reklama
Do góry