no wiec jesli chodzi o mnie to zrezygnowalam na ta chwile z kupna pojazdow, teraz i tak nie pojezdzie za bardzo a do lato to poczekam i wtedy mu cos kupimy najwyzej.
Od chrzestnej wybralam:
na urodziny
DOBRANOCNY OGRÓD MAKKA PAKKA Z ROWERKIEM-NOWE (835348532) - Aukcje internetowe Allegro
DOBRANOCNY OGRÓD Makka Pakka do kąpieli (831820298) - Aukcje internetowe Allegro
Dobranocny Ogród - Pojazd Ninky Nonk Nowość !!! (823236584) - Aukcje internetowe Allegro
kuba bardzo lubi ta bajke i mysle ze bedzie zadowolony
na gwiazdke dostanie farme, taki domek i do tego rozne zwiarzatka, traktor, nie ma tego w sprzedazy na necie wiec wklejam fotke jak to wyglada. (zdjecie na dole w zalaczniku)
od moich rodzicow
na urodziny - modele samochodzikow w tubie, w sumie jest ich 60 szt
, w roznych kolarach, np pojazdy policyjne, pojazdy budowlane i inne, uwielbia kuba samochodziki wiec mysle ze to go ucieszy (zdjecie na dole w zalaczniku)
na gwiazdke - klocki w torbie (takiej z suwakiem ) 300 szt.
od chrzestnego:
urodziny piesek interaktywny hector
MASKOTKA PIESEK PIES INTERAKTYWNY EPEE HECTOR (828530963) - Aukcje internetowe Allegro
na gwiazdke jeszcze nie kupili ale maja kupic albo tetetubisie wyspa do kapieli albo jakis pociag co jezdzi.
od tesciow
na urodziny to tesciowa zawsze kase daje wiec bezie miala za to jakies ciuszki od nich
na gwiazdke chcialabym zeby kupili (tzn oni daja kase a ja kupie) klocki drewniane.
a od nas tylko jeszcze sie zastanawiam ale to juz w minsku kupie albo jak bede moze jeszcze wawie to cos wybiera.
Podoba mi sie taka laweta na samochody hot wheeles i jesli chrzestny kupi teletubiesie to my kupimy my taka kolejke drewniana np co jest i ikea i dokupimy rozne czesci zeby mogl wieksze tory tworzyc
powiem ze ciezko bylo cos wybrac, kuba ma bardzo duzo zabawek i niby w sklepach jest pelno wszystkiego ale jak sie chce kupic to nie ma co. Chcialam wybrac takie inne rzeczy, tzn nie same samochody