reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki, zabaweczki

reklama
kata g ma cos podobnego tylko ze jak sie naciska foczke to pryska woda, jak slonia to leci woda na wiatraczek a jak hipcia to banki leca. nalewasz sie wode i rybka plywa ale powiem ci ze ona jakos tego nie uwielbia. tyle samo radosci ma z kubkiem hehehe

no wiec jesli chodzi o mnie to zrezygnowalam na ta chwile z kupna pojazdow, teraz i tak nie pojezdzie za bardzo a do lato to poczekam i wtedy mu cos kupimy najwyzej.

Od chrzestnej wybralam:
na urodziny
DOBRANOCNY OGRÓD MAKKA PAKKA Z ROWERKIEM-NOWE (835348532) - Aukcje internetowe Allegro
DOBRANOCNY OGRÓD Makka Pakka do kąpieli (831820298) - Aukcje internetowe Allegro
Dobranocny Ogród - Pojazd Ninky Nonk Nowość !!! (823236584) - Aukcje internetowe Allegro
kuba bardzo lubi ta bajke i mysle ze bedzie zadowolony :tak:

na gwiazdke dostanie farme, taki domek i do tego rozne zwiarzatka, traktor, nie ma tego w sprzedazy na necie wiec wklejam fotke jak to wyglada. (zdjecie na dole w zalaczniku)

od moich rodzicow
na urodziny - modele samochodzikow w tubie, w sumie jest ich 60 szt :tak:, w roznych kolarach, np pojazdy policyjne, pojazdy budowlane i inne, uwielbia kuba samochodziki wiec mysle ze to go ucieszy (zdjecie na dole w zalaczniku)
na gwiazdke - klocki w torbie (takiej z suwakiem ) 300 szt.

od chrzestnego:
urodziny piesek interaktywny hector
MASKOTKA PIESEK PIES INTERAKTYWNY EPEE HECTOR (828530963) - Aukcje internetowe Allegro
na gwiazdke jeszcze nie kupili ale maja kupic albo tetetubisie wyspa do kapieli albo jakis pociag co jezdzi.

od tesciow
na urodziny to tesciowa zawsze kase daje wiec bezie miala za to jakies ciuszki od nich
na gwiazdke chcialabym zeby kupili (tzn oni daja kase a ja kupie) klocki drewniane.

a od nas tylko jeszcze sie zastanawiam ale to juz w minsku kupie albo jak bede moze jeszcze wawie to cos wybiera.
Podoba mi sie taka laweta na samochody hot wheeles i jesli chrzestny kupi teletubiesie to my kupimy my taka kolejke drewniana np co jest i ikea i dokupimy rozne czesci zeby mogl wieksze tory tworzyc

powiem ze ciezko bylo cos wybrac, kuba ma bardzo duzo zabawek i niby w sklepach jest pelno wszystkiego ale jak sie chce kupic to nie ma co. Chcialam wybrac takie inne rzeczy, tzn nie same samochody

Jutrzenka- super to wszystko...:tak: Olivier tez bardzo lubi ogrod dobranocny i juz tez mu kupilam puzzle z ta bajka 12- elementowe....:tak::-)
I hot wheelsy u nas na pewno beda, tylko szukam jeszcze w sklepach i na necie najfajniejszego toru.....:cool2:
A co do reszty prezentow to na razie nie mam zielonego pojecia......:sorry: Fajnie, ze juz masz wszystko zalatwione....:tak:
Kata- nad czyms podobnym sie zastanawialam, ale chyba zrezygnuje, bo widze, ze Oliviera tylko kubki kubeczki i przelewanie wody interesuje, a zabawki kapielowe mniej.....:sorry:

Zgadza sie stefanko, he he...:tak::-D I dobre kata- bo rozwojowe.... Na poczatku Olivier nie bardzo wiedzial gdzie co powkladac, gdzie rece, gdzie nogi, a teraz juz doskonale mu idzie.....:tak::tak::tak:

Ja juz zakup urodzinowy dla Liliwiera( tak go moja mama nazywa:-D:confused2::eek:)zrobilam i to jest taka ciuchcia ktora sie jezdzi po pokoju... musze linka poszukac za moment....:cool2:
8609801567741744.jpg

O fote wkleje! :)

Ostatnia edycja:
Kata fajne te puzzle, z tych drewnianych mam 2 rodzaje ale inne, takie co sie wklada ksztalt w odpowiednie miejsce.
U nas puzzle codziennie walkowane, ukladamy razem, ja kubie podaje taki ktory bedzie mogl gdzies dopasowac a on uklada i sie cieszy.

A u nas mikolaj na tapecie, hehe jak kuba cos zle robi to mu mowie ze mikolaj patrzy czy mu prezenty przyniesc :-D:-D. I on zaraz mowi ze posiąg (czyt. pociag). Bo jak sie go zapyta co chcesz od mikolaja dostac to on mowi posiąg :tak::-)

reklama
Ja mam dylemat z moją małą... chciałam jej kupić Nonik-tron , ten Fisher Price'a ale zastanawiam się też nad tańczącym teletubisiem.
Od chrzestnej prawdopodobnie dostanie Kubusia,który opowiada bajki i śpiewa piosenki .

mam też problem z męża chrześniaczką. Ona bardzo lubi teletubisie i zastanawiałam się czy nie kupić jej teletubisia z telewizorkiem.

Do góry