reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, zabaweczki

Agatko, wiesz z racji że u mnie (zresztą jak i u Ciebie) jeden pokój i miejsce trzeba oszczędzać Jula dostanie w sumie na obie okazje:
Krzesełka i stolik - STOLIK 2 KRZESEŁKA LAKIER I KOLORY DLA JUNIORA (804674971) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy to trochę miejsca ale tyle jest dla niej przeznaczone w jej kąciku :tak::rofl2:
Pościel w Koniki za którymi szaleje- Pościel Pony~Kucyki 130*100 cm dla maluszka (799308918) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy (ja taką kupiłam mojej chrześnicy w maju- śliczna ;-))
Kocyk do przykrycia łóżeczka też w koniki Pony
Piżamkę z konikami :-D:rofl2:
Chomika z klockami - POLSKIE KLOCKI K2-534EL/D. CHOMIK! NAJLEPSZA CENA! (802937710) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Poza tym jeszcze ozdobię jej kącik naklejkami. Zgadnijcie w co??? :-D w Koniki Pony...
Młoda oszaleje ze szczęścia :-D:-D:-D

reklama
Ohoho szalejesz Paula ;-)
Nie no żart.
Moja ma już stolik z krzesełkiem, klocki też:crazy: najgorsze jest to że niema jakichś ulubionych rzeczy czy coś tak jak chłopaki tu kopary, albo Twoja Pony... Czasem kupie jej coś a ona nawet nie popatrzy na to:crazy::-(
A ostatnio sie śmiałam o R poszedł do sklepu do nas do spożywczaka i naszła go ochota kupić coś Darii, a że tam 3 zabawki na krzyż weięc wziął jej tą żyrafe taką zwykłą plastikową co sie jej te 3 koła na szyje zakłada (hehe zabawka dla półrocznego dziecka:-D, no ale nie krytykowałam R bo to facet, co on wie o zaawkach, liczą sie chęci nie?;-)) i wyobraźcie sobie że Dara normalnie zakochana od pierwszego wejżenia w tej żyrafie!!! Nawet chodzi z nią spać a przyłapałam ją wczoraj że podczas drzemki popołudniowej przebudziła sie i przez pół godziny sie bawiła tą żyrafą i poszła spać dalej:-D
Także taki ancymon z mojej Darii.
Niewiem zastanawiamy sie nad matą do tańczenia dla Darii (i dla nas też;-)) tej co sie do kmpa podłącza... ehh niewiem juz sama co... a może łóżko już nowe? ale boje sie że bede musiała siedzieć przy niej zanim zaśnie... e poczekam jeszcze z łózkiem!
Najlepsza by była trampolina bo po łóżku skacze tak że mam dość, ale miejsca mamy za mało

jeju z tymi zabawkami znowu problem bo i urodziny i mikołaj ja juz nie wiem co wymyslać w sumie to wszystkim powiedziałam żeby tylko drogich zabawek nie kupowali bo nie ma to sensu i tak te zabawki sa na chwile jemu teraz najbardziej potrzebne sa klocki ukladanki drewniane puzle jakaś ciuchcia może zabawkowa książeczki bajki na płytach z droższych to tylko konika na biegunach kuba ma dostac od babci i dziadka sama nie wiem co juz wymyslać

agata mnie sie wydaje że taka mata to dla starszego dziecka to fajna zabawa a teraz to chyba ona zupełnie z tego nie skorzysta chyba że ty chcesz sobie potańczyć :-D:-D

Ataata nie myśl że to wszystko my jej kupimy!!! :szok::-DTo od całej rodziny zaplanowane prezenty :-D Żeby nie było że szaleję... :-p:rofl2::-D

Mata do tańczenia... Wydaje mi się że dla 6-8-latki to i owszem ale nie dla takiego malucha... :sorry:;-) Moja siostra ma taką matę i jak kumpelki przychodzą to dają czadu :eek::rofl2:
Jeszcze się zastanawiam nad tablicą do kredy... ;-)

u nas tablica była hitem na weselu u mojego kuzyna-dzieciaki miały tam swój pokój w którym mogły sie bawić -tam stała tablica-chętnych do gryzdania było dużo-może to i dobry pomysł.:tak:

Jeszcze się zastanawiam nad tablicą do kredy... ;-)

lomatko a ja narazie nie, juz widze biale slady z sypiacej sie kredy wkolo :eek::eek::eek::no::no:

Grzechotka u nas widze podobne upodobania, kuba ma klocki ale male paczki z dwoch firm i sie nie lacza i mysle zeby mu kupic jakies jedne duze.

Konia na biegunach mamy ale kuba jest za maly jeszcze bo sam nie siadze zreszta nie bardzo chce, stoi w spizarni narazie i kurz zbiera :-)

Paula ooo jak slodko kucykowo :tak:

jutrzenka- w Carrefour jest kreda która się nie kruszy, Łukasz już ma tablicę i pisze właśnie taka kredą po niej:tak::tak::tak:
macie jakiegoś ciekawego linka do tej maty tańczącej, kupiłabym takie cuś mojej chrześnicy ma 10 lat:tak::tak::tak:

kurcza no to ja już niewiem co mojej kupić:crazy: wiem że na mate za mała, ale ona lui tańczyć, jak y jej mrugało t y sie pewnie cieszyła i skakała po tym
Może tego 3kołowego kłada z Auchan, za 119zł całkiem niedrogi, Daria nie miała tego autka nigdy co sie nogami odpycha, a widze że lubi jezdzić, o zrobiliśmy jej taką platforme na kółkach z klocków i próbuje śmigać, ale ciężko na tym. Tylko boje sie że przy kładzie to mi ściany poprzestawia bbo widze co z konikiem wyprawia:rofl2:

reklama
hejo laski, jest katalog zabawki w Tesco. W moim minskowym jest niewielka oferta bo tesco jest dosc male ale w Wawie na gorczewskiej sa az 3 katalogi. Narazie sciagam wiec nie wiem czy cos fajnego zobacze. Jak bym co to Wam powiem :-D:-D:-D

Do góry