reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki, zabaweczki

Agatko, wiesz z racji że u mnie (zresztą jak i u Ciebie) jeden pokój i miejsce trzeba oszczędzać Jula dostanie w sumie na obie okazje:
Krzesełka i stolik - STOLIK 2 KRZESEŁKA LAKIER I KOLORY DLA JUNIORA (804674971) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy to trochę miejsca ale tyle jest dla niej przeznaczone w jej kąciku :tak::rofl2:
Pościel w Koniki za którymi szaleje- Pościel Pony~Kucyki 130*100 cm dla maluszka (799308918) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy (ja taką kupiłam mojej chrześnicy w maju- śliczna ;-))
Kocyk do przykrycia łóżeczka też w koniki Pony
Piżamkę z konikami :-D:rofl2:
Chomika z klockami - POLSKIE KLOCKI K2-534EL/D. CHOMIK! NAJLEPSZA CENA! (802937710) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Poza tym jeszcze ozdobię jej kącik naklejkami. Zgadnijcie w co??? :-D w Koniki Pony...
Młoda oszaleje ze szczęścia :-D:-D:-D

reklama
Ohoho szalejesz Paula ;-)
Nie no żart.
Moja ma już stolik z krzesełkiem, klocki też:crazy: najgorsze jest to że niema jakichś ulubionych rzeczy czy coś tak jak chłopaki tu kopary, albo Twoja Pony... Czasem kupie jej coś a ona nawet nie popatrzy na to:crazy::-(
A ostatnio sie śmiałam o R poszedł do sklepu do nas do spożywczaka i naszła go ochota kupić coś Darii, a że tam 3 zabawki na krzyż weięc wziął jej tą żyrafe taką zwykłą plastikową co sie jej te 3 koła na szyje zakłada (hehe zabawka dla półrocznego dziecka:-D, no ale nie krytykowałam R bo to facet, co on wie o zaawkach, liczą sie chęci nie?;-)) i wyobraźcie sobie że Dara normalnie zakochana od pierwszego wejżenia w tej żyrafie!!! Nawet chodzi z nią spać a przyłapałam ją wczoraj że podczas drzemki popołudniowej przebudziła sie i przez pół godziny sie bawiła tą żyrafą i poszła spać dalej:-D
Także taki ancymon z mojej Darii.
Niewiem zastanawiamy sie nad matą do tańczenia dla Darii (i dla nas też;-)) tej co sie do kmpa podłącza... ehh niewiem juz sama co... a może łóżko już nowe? ale boje sie że bede musiała siedzieć przy niej zanim zaśnie... e poczekam jeszcze z łózkiem!
Najlepsza by była trampolina bo po łóżku skacze tak że mam dość, ale miejsca mamy za mało

jeju z tymi zabawkami znowu problem bo i urodziny i mikołaj ja juz nie wiem co wymyslać w sumie to wszystkim powiedziałam żeby tylko drogich zabawek nie kupowali bo nie ma to sensu i tak te zabawki sa na chwile jemu teraz najbardziej potrzebne sa klocki ukladanki drewniane puzle jakaś ciuchcia może zabawkowa książeczki bajki na płytach z droższych to tylko konika na biegunach kuba ma dostac od babci i dziadka sama nie wiem co juz wymyslać

agata mnie sie wydaje że taka mata to dla starszego dziecka to fajna zabawa a teraz to chyba ona zupełnie z tego nie skorzysta chyba że ty chcesz sobie potańczyć :-D:-D

Ataata nie myśl że to wszystko my jej kupimy!!! :szok::-DTo od całej rodziny zaplanowane prezenty :-D Żeby nie było że szaleję... :-p:rofl2::-D

Mata do tańczenia... Wydaje mi się że dla 6-8-latki to i owszem ale nie dla takiego malucha... :sorry:;-) Moja siostra ma taką matę i jak kumpelki przychodzą to dają czadu :eek::rofl2:
Jeszcze się zastanawiam nad tablicą do kredy... ;-)

u nas tablica była hitem na weselu u mojego kuzyna-dzieciaki miały tam swój pokój w którym mogły sie bawić -tam stała tablica-chętnych do gryzdania było dużo-może to i dobry pomysł.:tak:

Jeszcze się zastanawiam nad tablicą do kredy... ;-)

lomatko a ja narazie nie, juz widze biale slady z sypiacej sie kredy wkolo :eek::eek::eek::no::no:

Grzechotka u nas widze podobne upodobania, kuba ma klocki ale male paczki z dwoch firm i sie nie lacza i mysle zeby mu kupic jakies jedne duze.

Konia na biegunach mamy ale kuba jest za maly jeszcze bo sam nie siadze zreszta nie bardzo chce, stoi w spizarni narazie i kurz zbiera :-)

Paula ooo jak slodko kucykowo :tak:

jutrzenka- w Carrefour jest kreda która się nie kruszy, Łukasz już ma tablicę i pisze właśnie taka kredą po niej:tak::tak::tak:
macie jakiegoś ciekawego linka do tej maty tańczącej, kupiłabym takie cuś mojej chrześnicy ma 10 lat:tak::tak::tak:

kurcza no to ja już niewiem co mojej kupić:crazy: wiem że na mate za mała, ale ona lui tańczyć, jak y jej mrugało t y sie pewnie cieszyła i skakała po tym
Może tego 3kołowego kłada z Auchan, za 119zł całkiem niedrogi, Daria nie miała tego autka nigdy co sie nogami odpycha, a widze że lubi jezdzić, o zrobiliśmy jej taką platforme na kółkach z klocków i próbuje śmigać, ale ciężko na tym. Tylko boje sie że przy kładzie to mi ściany poprzestawia bbo widze co z konikiem wyprawia:rofl2:

reklama
hejo laski, jest katalog zabawki w Tesco. W moim minskowym jest niewielka oferta bo tesco jest dosc male ale w Wawie na gorczewskiej sa az 3 katalogi. Narazie sciagam wiec nie wiem czy cos fajnego zobacze. Jak bym co to Wam powiem :-D:-D:-D

Do góry