reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, zabaweczki

Kata hehe :-D:-D:-D każe się pchać na hulajnodze? :-D:rofl2:

Dota Jula od kilku dni sama jeździ na rowerku. Mamy taki na 4 kółkach :-):tak:
Taka jestem dumna że się w końcu nauczyła... :-D już myślałam że nigdy nie załapie... a ile wysiłku mnie to kosztowało :-D
A za to na trzykołowcach nie potrafi. Nie pasują jej pedały na kole :sorry:

reklama
u nas paula to samo. na takim malym nie umiala a na zwyklym z extra kolkami jakos daje rade tylko ze pedaluje na zabke hehe
no i najbardziej lubi z gorki :)

Paula mamy identyczny znikopis, tzn ten chłopięcy;-)

Ogólnie u nas też już problem z miejscem bo ma tego wszystkiego od groma no ale myślę sobie, że urodzinki i Boże Narodzenie to taki specjalne okazje i można spęłnić trochę marzenia maluchów.
Planujemy takie
Black & Decker Junior Power Tool Workshop - Pretend play - Baby & pre-school - Toys & games - Sainsbury’s
http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Learning/Creative-Play/Quikflip-Easel-Red-and-Blue(0021011)
To są moje typy, do tego jeszcze jakiś dźwig bo tak sobie Marcel zażyczył i jakiś zestaw lego.

Z Olivią mam większy problem bo jeszcze nie ma sprecyzowanych zainteresowań. Pewnie też jakieś klocki i lala z zestawem do karmienia, zobaczymy...

Sylwia fajny ten zestaw narzędziowy, kuba ma takie narzedzia w ludziku, takie mniejsze, ale u nas srednie zainteresowanie.
Znikopis mu w lato kupilam w Lidlu, taki kolorowy, tzn sa 4 kolory. Nawet fajny

W tesco wybralismy takie lego
LEGO - 5539 LEGO CREATOR ZESTAW KREATYWNY - SKLEP - Klocki LEGO - Zestawy LEGO - Sklep z klockami LEGO i LEGO DUPLO
Klocki Lego - Klocki Lego, Zestaw do budowy domu -
tylko taniej bylo bo za oba pudelka 100 zl
mysle jeszcze czy czegos nie dokupic, tzn ktos dokupi ;-)

a samochodu ktory wybralam nie moge znaleźć

a kuba ma po mojej sis chlopakach takie klocki i pieknie sie bawi
http://allegro.pl/super-konstruktor-klocki-dla-dzieci-aeroplast-i1330011738.html

Ostatnia edycja:
u nas po części zaplanowane...

Od nas Jula dostanie- znikopis i bardzo chce chorego konika Pony KUCYK PONY CHORY CHEERLIE CHORA MÓWI PO POLSKU (1335008949) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Od mojej mamy- na urodziny Pościel 3-częściowa DOBRANOCNY OGRÓD 160x200 (1334497462) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy, Ręcznik DOBRANOCNY OGRÓD 76x152-100% bawełny (1334548438) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i pod choinkę laptopa edukacyjnego z biedronki

Od siostry mojej mamy dostanie Chora lalka Natalka u lekarza 6 funkcji od T4F (1337679995) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Od mojej babci jakąś lalę do czesania..

Jeszcze pozostaje teściowa, chrzestna i chrzestny... ale pomysłów brak :sorry:

reklama
paula super! kini kupiłam ręcznik z kubusiem :-) chyba dam jej na mikołajki ;-)
też myślałam o laptopie. od kiedy będzie w biedronie?

Do góry