reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki, zabaweczki

reklama
To jest plus, że Oliś jeszcze nie gada, bo aż się boję co by wymyślił :-) Generalnie cały czas na topie wszelkie grające zabawki, a w ogóle najfajniej już jest jak są wszystkie na raz włączone (o zgrozo :sorry:) :-D Za to młoda co nie zobaczy to zaraz jest: da (czyli daj) !!! A najfajniejszą zabawką jest pilot, mój telefon, albo resoraki. Więc kupię jej pewnie jakiś telefon grający, albo coś w tym stylu, a nad Olisiem to muszę się poważnie zastanowić. On kocha piłki, ale ma ich pełno, zresztą tak pod choinkę kolejną piłkę dawać :confused: Albo im basen z piłkami kupię, ale kurcze znowu sobie tym roboty przysporzę, bo te kulki wszędzie będą i już w ogóle nie będzie gdzie się ruszyć.

dziewczyny a moze jakies pomysły niedługo mikołajki potem urodzinki i gwiazdka macie cos upatrzone ??

ja niemam pojecia co kupic

no to tym bardziej mały problem :-D

a tak na serio: u nas na tapecie klocki (głównie duplo, można do nich dokupić tańsze wersje ;-)) i gry planszowe
ubzdurała sobie tą reklamowaną lalkę baby alive ale widziałam ją na żywo i się bałam :szok:
wyglądała prawie jak czaki z horroru jak zaczęła gadać i ustami ruszać :evil:
więc chyba zrezygnujemy i w to miejsce kupimy inną, koniecznie sikającą :-D

no i bardzo chce wyrzutnię hot wheels :laugh2: albo coś podobnego

reklama
u nas tez strasznie by chciała klocki te helo kitty ale kurcze niewiem czy to nie bedzie na 5 min bo ona za klockami nie zabardzo:(
z lalkami to ma juz kilka i raczej nie kupimy nowej no chyba ze barbi syrenka czy cos takiego ale to za mało a gdzie chrzesni i dziadkowie??? masakra jakas

Do góry