reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, zabaweczki

reklama
dzięki!

u nas jedni dziadkowie kupują matę do tańczenia i wózek na zakupy dla dzieci, który chodzi jej po głowie od 2 miesięcy odkąd zobaczyła go w sklepie ;-)
też myślałam nad pościelą ale najpierw muszę jej kupić większą kołdrę :-p

no my też musimy kupić wypełnienie ;-) teraz ma 100x130 ale zdecydowanie za mała bo jak się uwali w nocy na wierzchu to nie ma jak przyrzucić i rano są dodatkowo dwa kocyki w łóżku ;-)

Kasia śmiech śmiechem a uwierz mi że Jula potrafi budzić się w nocy i karze sobie włączać bajki. Zaraz potem usypia ale jak nie włączę to napadu histerii i agresji potrafi dostać.:szok:

A cena tego cuda powalająca...

Paula u nas podobnie jest, dziadkowie go tego nauczyli :wściekła/y: Że jak płakał to bajeczki mu włączali i teraz ja się użeram :sorry:
Cena tej klawiatury rzeczywiście jest spora, ale jest to na lata (no chyba, że dziecko ma takie zdolności destrukcyjne jak Oliś :sorry:) i można później dokupić programy dla starszych dzieci. Wiecie, zawsze można np. chrzestnych poprosić, żeby się zrzucili :-p Dlatego chyba w końcu moje dzieci ochrzczę, żeby mieć kogo naciągać na zabawki ;-):-p

Edit:
Majoszka super jest taka orkiestra dla maluszków, ale niestety nie wiem czy w PL można to dostać, dla Natalki jak troszkę podrośnie byłaby rewelacyjna :tak: Bynajmniej Jessica i Oliś namiętnie przy niej tworzą :-D
4126g3h_20.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama
Kacha-chcesz żebym miała częste wizyty u laryngologa????:laugh2:

u nas na urodziny bądz na gwiazdkę -teraz już nie wiem bo sie w tych dziadkowych prezentach gubię
ale młody ma dostać to BMW z biedronki
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Gazetki/pomysly_choinka_2/big/06.jpg
bo on napisał list do mikołaja że chce samochód który sam jeździ...no to mu kupili jeden dziadek i drugi mój to bmw a teść jakiegoś ZYG-ZAKA zdalnie sterowanego helikopter co robi dużo hałasu i pościel z ZYG-ZAKIEM.

od nas na święta dostanie ten garaż z torem z biedronki

od mojej sis-to jeszcze nie wiem???-sama nie ma pomysła.

Do góry