reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki, zabaweczki

Oj Kasia zdziwiła byś sie:tak: ona to bedzie chłopaczara... po mamusi chyba :sorry2: dzis wytrzasnęła jakiegoś resoraka z kosza z zabawkami i nim sobie jezdiła, a do mamy mojej jak wparuje to aż para leci (mama ma takie auto wywrotke mojego siostrzeńca) no i Daria strasznie sie tym lubi bawic, no i rowerek pchac tez lubi... wiec chyba jej psuja zabawki na kółkach:tak: ale z drugiej strony zabawki te co ma na codzien to jej sie znudziły już a do babci idzie raz na czas wiec tam wszystko jakby "nowe":happy2:

jutrzenka dziękuje:tak:

reklama
Hehehe Agata, to jak będę do Polski lecieć i bym lądowała w Krakowie to podrzucę Ci ten samochodzik i będę miała święty spokój ;-):-p Później będziesz mnie wyklinała dniami i nocami ;-)

Spoko, ale jak już ta zawartość pudełeczka będzie za bardzo świrowała to ja wezmę większe pudełeczko, dorzucę gratis Olisia i wtedy będziesz miała fajnie :-):-):-) Dwa ancymonki, samochodzik, a no to i misia jeszcze dorzucę, coby nudno nie było ;-):-p

Dotka, mam do ciebie pytanko.
Jak sprawdza się ten rowerek, który kupiliście Krzysiowi?

Asia ze wzgledu na pogode jeździmy tylko po mieszkaniu:tak: ale jak tylko wyjdziemy na dwór dam Ci znać jak się sprawdza w terenie:tak:
Invision-Board-France-51.gif

Asia-my też mamy podobny rowerek co Krzysio-Dotki-też śmigamy po domku-choć oststnio Kuba sam śmiga-odpycha się nóżkami i już nie muszę go oprowadzać-do pedałów jeszcze nie dosięga -ale i tak sobie radzi.

My mamy taki samochodzik, mały trochę się próbuje sam odpychać ale najlepiej wychodzi mu jazda do tyłu:baffled:a tak to łapie za oparcie i pcha go po całym mieszkaniu zadowolony:cool2:

mój Łukasz tez na takim samochodziku jeździł do tyłu ale jak już podjechał pod ścianę i dalej nie mógł ruszyć to się strasznie denerwował, ale ja mu nie poszłam z pomocą i udało mu się ruszyć do przodu i już umie:tak::tak:

reklama
u nas jezdzik narazie sluzy jako pchacz i Kuba go uwielbia, pcha przed soba i biega z zawrotna predkoscia.
Nie pokazuje mu ze mozna siadac i jezdzic narazie bo raz mu pokazalam i mu sie podobalo ale nie moge go zostawic z nim samego bo n nie umie schodzic i spada i jest wielki krzyk.
A jezdzil glownie do tylu :-D:-D

Kuba ma taki, dostal na gwiazdke (kupilismy mu to sami ale tescie dali kase ;-))
http://www.allegro.pl/item583737345_super_jezdzik_oryginalny_disney_nowy.html

Ja chcialam mu kupic ten chicco co ma Paula i inne dziewczyny bo super sie prezentuje ale przed switami prawie 200 kosztowal i skoda mi bylo kasy, ale dobrze sie stalo bo jak Kuba widzi ten chicco u R brataa to go nie niteresuje a ten swoj uwielbia po prostu. POLECAM

Ostatnia edycja:
Do góry