reklama
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
co myślicie o tej piaskownicy?
BIG zamykana PIASKOWNICA BASEN MUSZELKA muszla (591283411) - Aukcje internetowe Allegro
BIG zamykana PIASKOWNICA BASEN MUSZELKA muszla (591283411) - Aukcje internetowe Allegro
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
poważnie zastanawiam się nad kupnem tej piaskownicy, bo nie jest droga
a i kupiłam małemu taką huśtawkę HUŚTAWKA Z PISZCZKIEM - BEZPIECZNA - ATEST (594317477) - Aukcje internetowe Allegro
ale moja kosztowała 25 zł
a i kupiłam małemu taką huśtawkę HUŚTAWKA Z PISZCZKIEM - BEZPIECZNA - ATEST (594317477) - Aukcje internetowe Allegro
ale moja kosztowała 25 zł
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
a pamietacie tej moj lezaczek ktory mozna przerobic na fotelik bujany ?? Gaja sobie na niego wchodzi buja sie troche i schodzi hehe a dzis kupilismy jej krokodyla ktorego sie wciska na grzbiecie i on jedzie i klapie paszcza hehe ale Gajutek ma radoche bo naciska i za nim biega...a rowerk vikus to wiesz moja Gaja ma rozowy hehe
Paula21
Grudzień '07
Stefanka dobrze zrozumiałam, że Gaya już biega? ;-)
Paula21
Grudzień '07
Eee No to suuuper :-):-):-) Gratulacje :-):-):-)
reklama
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
czy kupujecie cos na dzien dziecka ??? hihihi
no pewnie tak a wiec co ???/ czekam na propozycje
my zastanawiamy sie nad pchaczem cosik takiego jak na zlocie miał kubus jutrzenkowy jeszcze mysle nad stolikiem i krzesełkiem i nie wiem co tam jeszcze
no pewnie tak a wiec co ???/ czekam na propozycje
my zastanawiamy sie nad pchaczem cosik takiego jak na zlocie miał kubus jutrzenkowy jeszcze mysle nad stolikiem i krzesełkiem i nie wiem co tam jeszcze
Podziel się: