reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki, zabaweczki

Fajoskie te jeździki. Muszę się w końcu na coś zdecydować. Na pewno kupię ten rowerek. Z zebry zrezygnowałam, bo są drogie jak nie wiem, a szkoda, bo fajne.
Jeździki też kuszące i cena przystępna.

reklama
kurcze a ja chcialabym w koncu kupic pawłowi rowerek...i jakos nie umiem sie zdecydowac...nic mi sie nie podoba....

moze macie jakies sugestie, sprawdzone rowerki????pleaseee

a pamietacie tej moj lezaczek ktory mozna przerobic na fotelik bujany ?? Gaja sobie na niego wchodzi buja sie troche i schodzi hehe a dzis kupilismy jej krokodyla ktorego sie wciska na grzbiecie i on jedzie i klapie paszcza hehe ale Gajutek ma radoche bo naciska i za nim biega...a rowerk vikus to wiesz moja Gaja ma rozowy hehe

biegaa to chyba przesadzone hehe ale robi tak ze trzy niesmiale kroczki samodzielnie no i za raczki chodzi jak mama z jeden a tata z drugiej strony trzymaja :)

reklama
czy kupujecie cos na dzien dziecka ??? hihihi
no pewnie tak a wiec co ???/ czekam na propozycje :)
my zastanawiamy sie nad pchaczem cosik takiego jak na zlocie miał kubus jutrzenkowy jeszcze mysle nad stolikiem i krzesełkiem i nie wiem co tam jeszcze

Do góry