reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki, zabaweczki

reklama
u nas tandetny motel na kiju okazał się hitem nr 1!
podobnie jak namiot. ale z tym gorzej bo młoda siedzi w środku, klepie w podłogę i patrzy na mnie :baffled: ładuję więc swoje 4 litery a nogi mam za namiotem i siedzimy :-D

A u mojej Darii na topie jest leżaczek....:-D hehe stary oddałąm szwagierce ze 4 miechy temu i kupiłam teraz jej taki masywny ze nawet podemną nie drgie!!! Wchodzi do niego sama i sobie tam siedzi albo wariuje tak ze po całym pokoju leżak jedzii a jak sie cieszy to wam mówie:tak:

Mamy tez fotelik Elmo.... :dry: Mi sie podoba strasznie, Darii juz mniej... tzn jak go zobaczyła to sie zaczęła tulić itp a jak sie zaczął śmiac i tzrąść to tak zaczeła rtyczec ze normalnie nie wiedziałąm co sie dzieje:szok: no i nie lubi Daria Elma i ciągle sie go boi jjak włączony.

Mula z Ikei tez fajna ale tylko wtedy jak mama sie z nią bawi:-)

Czekamy na żyrafe z klockami i arke noego Fishera

Jutrzenka
a jak ta Twoja żyrafa?? bo nad nią też myślałam, tylko wydaje mi sie że Daria juz za duża na nią chyba.....?????:confused: jak myślisz
Ja wogóle uwielbiam Fishera, które ich zabawki byś poleciła bo zdaje sie masz tego troche.... czym Kubuś nalepiej sie lubi bawic???

No a wogóle najfajniejsze Darii zabawki od x czasu to: kawałek kabla, metrówka taka zwijana ale materiałowa no i targanie wszystkiego co jej do łapek wpadnie!!!!:wściekła/y:a i wyjmowanie mi garów w kuchni wrrrrrrr

A wogóle to sie wam przyznam że kupuje Darii zabawki itp rzeczy na Allegr..... używane....:sorry2: heh bo wole jej kupić 2 lub 3 rzeczy za wartość 1 nowej.....:sorry2: pobawi sie pobawi a jak sie juz nie bawi to mamusia to sprzedaje i jeszcze zarabia na + na tym hehe:-D
Właśnie sprzedałam 2 wózki (Graco i Baby Design) i krzesełko Coneco Galileo w jeden dzień:sorry2::-D;-)

uff ale mnie poniosło... dobra nie smęce ide spać:tak:

Dotka, mam do ciebie pytanko.
Jak sprawdza się ten rowerek, który kupiliście Krzysiowi?

Polećcie jakieś zabawki, bo chciałabym kupić coś Filipowi, bo dawno nic nie dostał i nie ma się czym bawić ( to nic że wokół walają się inne, ale już go nie interesują).

my mamy zamiar kupic te zebre chociaz sama nie wiem czy Gaja z niej szybko nie wyrosnie. dziewczyny ktore maja zebre czy mozecie mi wrzucic zdjecie zebry z dzieckiem na grzbiecie ?? bo chce zobaczyc proporcje.
tez nie mam pomyslow :) chociaz przyznam ze nie zbyt chetnie kupuje cos nowego bo uwazam ze ona w sumie juz wszystko ma. dopiero ma rok i kupe gratow heheh

a my dzisiaj byliśmy u teściowej i zauważyłam, że młoda bawi się zwierzątkami takimi z plastiku lub gumy :tak: (teściowie mają pozostałości po synach m.in. moim mężu :-)) i chyba jej kupię taki zestawik: zwierzątka domowe albo dzikie :-) bo to i uczyć można i sama się może pobawić. dzisiaj hasała z żyrafką ;-)

reklama
Oj Stefanka:angry::angry: powinnam Cię przez kolano przełozyc:angry::angry: Na NK mam zdjęcie Marcela na zebrze:sorry2:
Wychodzi na to że nie oglądałaś ich:-:)-:)-( a ja myślałam że sobie kopiujesz, drukujesz i na ścianie wszystkie moje zdjęcia:-:)-( oczywiście w powiększeniu:cool2:

Do góry