reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
A u mojej Darii na topie jest leżaczek.... hehe stary oddałąm szwagierce ze 4 miechy temu i kupiłam teraz jej taki masywny ze nawet podemną nie drgie!!! Wchodzi do niego sama i sobie tam siedzi albo wariuje tak ze po całym pokoju leżak jedzii a jak sie cieszy to wam mówie
Mamy tez fotelik Elmo.... Mi sie podoba strasznie, Darii juz mniej... tzn jak go zobaczyła to sie zaczęła tulić itp a jak sie zaczął śmiac i tzrąść to tak zaczeła rtyczec ze normalnie nie wiedziałąm co sie dzieje no i nie lubi Daria Elma i ciągle sie go boi jjak włączony.
Mula z Ikei tez fajna ale tylko wtedy jak mama sie z nią bawi:-)
Czekamy na żyrafe z klockami i arke noego Fishera
Jutrzenka a jak ta Twoja żyrafa?? bo nad nią też myślałam, tylko wydaje mi sie że Daria juz za duża na nią chyba.....????? jak myślisz
Ja wogóle uwielbiam Fishera, które ich zabawki byś poleciła bo zdaje sie masz tego troche.... czym Kubuś nalepiej sie lubi bawic???
No a wogóle najfajniejsze Darii zabawki od x czasu to: kawałek kabla, metrówka taka zwijana ale materiałowa no i targanie wszystkiego co jej do łapek wpadnie!!!!a i wyjmowanie mi garów w kuchni wrrrrrrr
A wogóle to sie wam przyznam że kupuje Darii zabawki itp rzeczy na Allegr..... używane.... heh bo wole jej kupić 2 lub 3 rzeczy za wartość 1 nowej..... pobawi sie pobawi a jak sie juz nie bawi to mamusia to sprzedaje i jeszcze zarabia na + na tym hehe
Właśnie sprzedałam 2 wózki (Graco i Baby Design) i krzesełko Coneco Galileo w jeden dzień;-)
uff ale mnie poniosło... dobra nie smęce ide spać
Mamy tez fotelik Elmo.... Mi sie podoba strasznie, Darii juz mniej... tzn jak go zobaczyła to sie zaczęła tulić itp a jak sie zaczął śmiac i tzrąść to tak zaczeła rtyczec ze normalnie nie wiedziałąm co sie dzieje no i nie lubi Daria Elma i ciągle sie go boi jjak włączony.
Mula z Ikei tez fajna ale tylko wtedy jak mama sie z nią bawi:-)
Czekamy na żyrafe z klockami i arke noego Fishera
Jutrzenka a jak ta Twoja żyrafa?? bo nad nią też myślałam, tylko wydaje mi sie że Daria juz za duża na nią chyba.....????? jak myślisz
Ja wogóle uwielbiam Fishera, które ich zabawki byś poleciła bo zdaje sie masz tego troche.... czym Kubuś nalepiej sie lubi bawic???
No a wogóle najfajniejsze Darii zabawki od x czasu to: kawałek kabla, metrówka taka zwijana ale materiałowa no i targanie wszystkiego co jej do łapek wpadnie!!!!a i wyjmowanie mi garów w kuchni wrrrrrrr
A wogóle to sie wam przyznam że kupuje Darii zabawki itp rzeczy na Allegr..... używane.... heh bo wole jej kupić 2 lub 3 rzeczy za wartość 1 nowej..... pobawi sie pobawi a jak sie juz nie bawi to mamusia to sprzedaje i jeszcze zarabia na + na tym hehe
Właśnie sprzedałam 2 wózki (Graco i Baby Design) i krzesełko Coneco Galileo w jeden dzień;-)
uff ale mnie poniosło... dobra nie smęce ide spać
alex3meyer
Matka gagatka
Ataata- buisnesswoman pierwsza klasa....;-)
Dotka, mam do ciebie pytanko.
Jak sprawdza się ten rowerek, który kupiliście Krzysiowi?
Polećcie jakieś zabawki, bo chciałabym kupić coś Filipowi, bo dawno nic nie dostał i nie ma się czym bawić ( to nic że wokół walają się inne, ale już go nie interesują).
Jak sprawdza się ten rowerek, który kupiliście Krzysiowi?
Polećcie jakieś zabawki, bo chciałabym kupić coś Filipowi, bo dawno nic nie dostał i nie ma się czym bawić ( to nic że wokół walają się inne, ale już go nie interesują).
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
my mamy zamiar kupic te zebre chociaz sama nie wiem czy Gaja z niej szybko nie wyrosnie. dziewczyny ktore maja zebre czy mozecie mi wrzucic zdjecie zebry z dzieckiem na grzbiecie ?? bo chce zobaczyc proporcje.
tez nie mam pomyslow chociaz przyznam ze nie zbyt chetnie kupuje cos nowego bo uwazam ze ona w sumie juz wszystko ma. dopiero ma rok i kupe gratow heheh
tez nie mam pomyslow chociaz przyznam ze nie zbyt chetnie kupuje cos nowego bo uwazam ze ona w sumie juz wszystko ma. dopiero ma rok i kupe gratow heheh
a my dzisiaj byliśmy u teściowej i zauważyłam, że młoda bawi się zwierzątkami takimi z plastiku lub gumy (teściowie mają pozostałości po synach m.in. moim mężu :-)) i chyba jej kupię taki zestawik: zwierzątka domowe albo dzikie :-) bo to i uczyć można i sama się może pobawić. dzisiaj hasała z żyrafką ;-)
reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Oj Stefanka powinnam Cię przez kolano przełozyc Na NK mam zdjęcie Marcela na zebrze
Wychodzi na to że nie oglądałaś ich:---( a ja myślałam że sobie kopiujesz, drukujesz i na ścianie wszystkie moje zdjęcia:--( oczywiście w powiększeniu
Wychodzi na to że nie oglądałaś ich:---( a ja myślałam że sobie kopiujesz, drukujesz i na ścianie wszystkie moje zdjęcia:--( oczywiście w powiększeniu
Podziel się: