grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
Ja chcialam mu kupic ten chicco co ma Paula i inne dziewczyny bo super sie prezentuje ale przed switami prawie 200 kosztowal i skoda mi bylo kasy, ale dobrze sie stalo bo jak Kuba widzi ten chicco u R brataa to go nie niteresuje a ten swoj uwielbia po prostu. POLECAM
jutrzenka i inni tak odświerze to apropo jeżdzika chicco do bani on jest
paula nie wiem jak u was ale u nas zupełnie sie nie sprawdza cięzko to cos prowadzić bo nie można nim sterować a kuba sam nie steruje a jest za mały cały czas żeby sie odpychac na nim bo ten jeżdzik jest dosyyć duży
więc lepsze już cos na pedały bo jak maluch dorośnie juz do tego jeżdzika to spokojnie nbedzie umiał już pedalować to lepiej już rowerek
ja bym chciała sprzedać ten jeżdzik ale to prezent dla kuby od znajomych więc może by sie obrazili a miejsce tylko zajmuje mi
a co do prezentów to ja nie będę kubie kupowała wymyslnych na dzień dziecka bo on tak sie niczym nie bawi lezy to wszystko kupię mu taczkę do piaskownicy z akcesoriami i pontonik nad morze
a od babciów i dziadka rowerek wystarczy juz mi sie te graty jego w pokoju nie mieszczą