reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki, zabaweczki

Ja chcialam mu kupic ten chicco co ma Paula i inne dziewczyny bo super sie prezentuje ale przed switami prawie 200 kosztowal i skoda mi bylo kasy, ale dobrze sie stalo bo jak Kuba widzi ten chicco u R brataa to go nie niteresuje a ten swoj uwielbia po prostu. POLECAM

jutrzenka i inni tak odświerze to apropo jeżdzika chicco do bani on jest
paula nie wiem jak u was ale u nas zupełnie sie nie sprawdza cięzko to cos prowadzić bo nie można nim sterować a kuba sam nie steruje a jest za mały cały czas żeby sie odpychac na nim bo ten jeżdzik jest dosyyć duży
więc lepsze już cos na pedały bo jak maluch dorośnie juz do tego jeżdzika to spokojnie nbedzie umiał już pedalować to lepiej już rowerek

ja bym chciała sprzedać ten jeżdzik ale to prezent dla kuby od znajomych więc może by sie obrazili a miejsce tylko zajmuje mi

a co do prezentów to ja nie będę kubie kupowała wymyslnych na dzień dziecka bo on tak sie niczym nie bawi lezy to wszystko kupię mu taczkę do piaskownicy z akcesoriami i pontonik nad morze
a od babciów i dziadka rowerek wystarczy juz mi sie te graty jego w pokoju nie mieszczą

reklama
Elcia moj widzialas i polecam, kuba go uwielbia, zreszta na zlocie tez zrobil furore, zwlaszcza Marcelek go lubil :-D:-D:-D
tu masz link
DISNEY JEŹDZIK, PCHACZ - KUBUŚ PUCHATEK + GRATIS (631662951) - Aukcje internetowe Allegro

co ja moge polecic, Kuba uwielbia bawic sie klockami, tymi co dostal w wozku na gwiazde, pomoge poszukac linka jak ktos chce, po prostu pieknie sie bawi, buduje, umie juz tak wciskac nastepny klocek zeby pasowal a jak mu wystaja poza reszte to sciaga i bierze mniejszego. A jak mu cos poprawie to sie zlosci i musze zmienic tak jak on sobie zbudowal. KLOCKI U NAS REWELACJA :tak::tak::tak::tak:

poza tym dostal w spadku po siostry dzieciach takiego duzego plastikowego ludzika z narzedziami (o glowe mniejszy ten ludzik od kuby ale spory :tak::tak:)w srodku, moze godzine siedziec w kojcu z tym ludzikiem, podnosi go do gory wysupuje wszystko do kojca, siedzi i zbiera i wysypuje i zbiea i wysypuje i zbiera itd :-D:-D:-D:-D. REWELACJA

a i obowiazkowo musze miec w domu gazete z samochodami :-D:-D:-D, kuba uwilbia samochody, na spacerze to siedzi bokiem i sie na ulice patrzy i oglada jak cos pojedzie :-D:-D:-D
A gazete dostaje do lozeczka i pol godziny conajmniej siedzi i karti przekreca w ta i z powrotem i ko ko ko czyli kola wszedzie (ale to raczej nie dla Oliwki ) :-D:-D:-D

No Grzechotka ja też nie jestem jakoś zachwycona bo Julkę jakoś bardziej cudze interesują jeździki niż jej... :baffled: na dworzu z nim nie byłam bo jak znam moje dziecko to długo na nim nie posiedzi a ja go będę targała...
Rowerek sprawdza się ok. Młoda go lubi...

Ale Elcia chyba w zeszłym roku kupiła rowerek... :sorry2:

Ja małej kupię duże auto do piaskownicy i będzie sobie w nim swoje akcesoria woziła:tak:;-) były ostatnio w biedronie Wadera z akcesoriami ale gapa nie pomyślała... i taczki były pełne akcesoriów do piaskownicy... :tak:

Teraz jest takie coś...
s2_b.gif

Ostatnia edycja:
A ja dzieciakom nie kupiuję zabawek na dzień dziecka bo po pierwsze mają już ich sporo i tylko się walają pod nogami a mało się nimi bawią, po drugie dwa dni wczesniej Staś ma urodziny więc i tak będzie zaopatrzenie w nowe zabawki a po trzecie to u mnie w domu zawsze rodzice kupowali nam coś praktycznego, ładnego i przydatnego więc i ja tak robię:tak::tak::tak: Dlatego też dzieciaczki dostaną po kubku z rurką tego typu co ma Viki:tak::tak::tak: Każdy będzie miał swój w innym kolorze. I jestem pewna że będą bardzo zadowoleni z tego:tak::tak::tak::tak:

U nas ten jeździk sprawdza się rewelacyjnie:tak: Może do pchania nie jest wygodny (ja już dawno wyciągnęłam tą rączkę) ale Marcel już świetnie sobie radzi na nim sam:tak:
Chcę kupic taki drugi na ogród ale to już jakis używany poszukam no i niefirmowy, jak najtańszy:tak:

Na dzień dziecka kupię mu jakiś mały motorek bo ostatnio je uwielbia:tak:

a tak tak Paul;a my kupilismy rowerek w zeszłym noku i jakos nie narzekam ma pedały i mała stawia nózki ,głosno koła sie kreca ale co tam i w domu mała na niego wsiada i se schodzi i tak w koło hihiihihi wiekszy kupimy moze na jesien a raczej w przyszłym roku na wiosne

a na zlocie to strasznie jej sie podobał ten jezdzik no zobaczymy

a taczke z zabawkami a raczej taka przyczepke to kupilismy jej juz wczesniej a raczej tatus kupił córuni za to ze była dzielna na szczepieniu:\ noł koments hihihihihi

Tym jezdzikiem Kubusia na zlocie to bawiło się chyba kazde dziecko:tak:
Czasem jaka była walka o niego....Raz Krzysiu walczył z Adasiem o jezdzik,jeden szarpal i drugi nie odpuszczal,przyszła Juleczka wsiadła na jezdzik i tyle chłopaki go mieli..hihi:-D:-)

reklama
My kupimy rowerek, taki z pedalami, ale z tylu z kijkiem, ktorym mozna sterowac, dopoki dziecko nie nauczy sie kierowac i pedalowac... Juz taki widzialam, Oliwierowi tez sie bardzo podobal, sklepu nie chcial wrecz opuscic....

cos takiego....http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/.../Disney-Cars-Trike-with-Parent-Handle(0013305)

no i kurde znow cos z linkami sie dzieje, ze nic mi nie wyskakuje....:( No, niewazne....:(

Ostatnia edycja:
Do góry