reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Stefanka mala może jest ale a pewno nie za mała według mnie to nawet trzy latek może poskakac
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Mój siostrzeniec też ma taką zebrę Dzisiaj jak byliśmy u nich to on tak skakal i skakał dobre 20minut bez przerwy, aż włosy miał mokre tak się zgrzał. Patrzymy a on zasypia Normalnie odjazd miał
alex3meyer
Matka gagatka
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Agatko kuba ma rozne fazy, jesli chodzi o pileczkowa zyrafe to na pocatku bardzo sie nia bawil ale ostatnio to wcale, kulki tylko rozrzuca po calym domu .
Obecnie najleiej jesli chodzi o zabawki to bawi sie tym duzym wozkiem z klockami mega bloks , tym bawi sie codziennie, poza tym samochody, slon z klockami sensorycznymi ciagany na sznurki fishera, garnuszek na klocuszek i ciagle jeszcze podchodiz do sltolika edukacyjnego.
Ogolnie to na sie bawi ciagle czyms innym, uwielbia wywalac zabawki z pudelek i je ogladac, bawic sie i wyrzucac i brac nastepna .
Jesli chodzi jeszcze o fishera to mniej go interesuje warsztal i robot tobi ale na niego jest chyba jeszcze za maly.
Obecnie najleiej jesli chodzi o zabawki to bawi sie tym duzym wozkiem z klockami mega bloks , tym bawi sie codziennie, poza tym samochody, slon z klockami sensorycznymi ciagany na sznurki fishera, garnuszek na klocuszek i ciagle jeszcze podchodiz do sltolika edukacyjnego.
Ogolnie to na sie bawi ciagle czyms innym, uwielbia wywalac zabawki z pudelek i je ogladac, bawic sie i wyrzucac i brac nastepna .
Jesli chodzi jeszcze o fishera to mniej go interesuje warsztal i robot tobi ale na niego jest chyba jeszcze za maly.
reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
U nas na topie jest ten misio I-Teddy i nie wiem kiedy się Młodemu znudzi, ale wiem, że mnie już łeb napiernicza od tych melodyjek Poza tym upodobał sobie ostatnio taką ciężarówkę też z różnymi melodyjkami i też to odpala co chwilę, no ale Darusia to chyba raczej ciężarówką bawić się nie będzie ;-)
Podziel się: