reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki, zabaweczki

oczywiscie sylwia ze tak robie ale tak jak wlasnie napisalas TWOJE a nie Marcysia!! dobra ide ogladac!
kocham te reklame Play z kotem Filemonkiem :))

reklama
Mój siostrzeniec też ma taką zebrę:tak: Dzisiaj jak byliśmy u nich to on tak skakal i skakał dobre 20minut bez przerwy, aż włosy miał mokre tak się zgrzał. Patrzymy a on zasypia:szok::szok::szok: Normalnie odjazd miał:szok::szok:

no to jak mowisz ze dla dziecka starszego nawet ok to chyba sie zdecyduje :) bo osobiscie bardzo mi sie ta zabawka podoba !! ciekawe czy Gaja bedzie zadowolona hehe

Wiesz co Stefanka- ona nie jest jakas wielka czy cos, ale mysle ze do dwoch latek, lub ponad to na pewno starczy....:tak::tak:
A zdiecie mam jedno na tej zebrze, ale jak Olis mial nie wiem chyba 10 miechow....

Załączniki

• patataj.jpg
    patataj.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 28
Agatko kuba ma rozne fazy, jesli chodzi o pileczkowa zyrafe to na pocatku bardzo sie nia bawil ale ostatnio to wcale, kulki tylko rozrzuca po calym domu :sorry2:.
Obecnie najleiej jesli chodzi o zabawki to bawi sie tym duzym wozkiem z klockami mega bloks :tak:, tym bawi sie codziennie, poza tym samochody, slon z klockami sensorycznymi ciagany na sznurki fishera, garnuszek na klocuszek i ciagle jeszcze podchodiz do sltolika edukacyjnego.
Ogolnie to na sie bawi ciagle czyms innym, uwielbia wywalac zabawki z pudelek i je ogladac, bawic sie i wyrzucac i brac nastepna :-D.

Jesli chodzi jeszcze o fishera to mniej go interesuje warsztal i robot tobi ale na niego jest chyba jeszcze za maly.

reklama
U nas na topie jest ten misio I-Teddy i nie wiem kiedy się Młodemu znudzi, ale wiem, że mnie już łeb napiernicza od tych melodyjek:baffled: Poza tym upodobał sobie ostatnio taką ciężarówkę też z różnymi melodyjkami i też to odpala co chwilę, no ale Darusia to chyba raczej ciężarówką bawić się nie będzie ;-)

Do góry